Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. decembra 2021, 8:54
Čas čítania 0:55
Martin Adam Pavlík

Frayer Flexking počas staredownu vrátil facku súperovi, Vémola ho musel upokojiť. Podpísal si si ortieľ, reagoval Čis T

Frayer Flexking počas staredownu vrátil facku súperovi, Vémola ho musel upokojiť. Podpísal si si ortieľ, reagoval Čis T
Zdroj: Fight Night Challenge
ZAUJÍMAVOSTI BOX ČIS T FIGHT NIGHT CHALLENGE FRAYER FLEXKING
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Na staredownoch pred pondelňajším turnajom Fight Night Challenge to poriadne vrelo.

Už dnes si budeš môcť pozrieť cez PPV prvý turnaj organizácie Fight Night Challenge. Predstavia sa tam zvučné mená MMA scény ako Attila Végh, Patrik Kincl, Gábor Boráros alebo Pirát Krištofič, ale aj všetkým dobre známi raperi Rytmus, Moloch Vlavo či Frayer Flexking a Čis T. 

Medzi poslednými dvoma, ktorí sa spolu pobijú v Brne, už od začiatku bolo cítiť vzájomnú nevraživosť. Najskôr dal Čis T na prvom staredowne o generáciu mladšiemu raperovi facku, nasledovali ostré vyjadrenia či posmešky z oboch strán na sociálnych sieťach.

Flexking označil súpera viackrát vulgárne za „kok**ta“ a podľa neho je „dosr**ý“. Čis T zase v jednom z promo videí kontroval: „Primitívny starý šedivý potkan ťa ide totálne roz**bať.“

Na poslednom nedeľňajšom staredowne pred zápasom vášne rozhodne neutíchli, naopak, opäť to poriadne vrelo. Po tom, ako Karlos Vémola pozval na pódium oboch bojovníkov, Flexking sa rozhodol, že súperovi facku vráti, a tak nečakane prekvapil všetkých vrátane protivníka aj samotného Terminátora.


Vémola, ktorý bude na turnaji aj uvádzať zápasníkov v ringu, ho následne odviedol ďalej nabok a jasne mu odkázal: „Nechaj si to na zajtra.“ Potom dodal: „Máš tu pred sebou plno profesionálnych zápasníkov a môžem sa s tebou staviť, že nikto z nich toto neurobí.“ 

Čis T sa len usmieval a pokorne sa poklonil divákom. Neskôr prišiel k Vémolovi, aby tiež niečo povedal do mikrofónu. „Podpísal si si ortieľ, kamarát, teším sa na teba zajtra. Šťastné a veselé,“ odkázal Flexkingovi.

Domov
Zdieľať
Diskusia