Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. decembra 2021 o 18:53
Čas čítania 0:29
Viktor Kniš

VIDEO: Takto polícia zadržala Roberta Fica

NEWS ROBERT FICO
Uložiť Uložené

Protestná jazda strany Smer-SD cez Bratislavu sa bude konať aj napriek tomu, že v súvislosti s organizáciou akcie zadržali predsedu strany Roberta Fica.

Predsedu strany Smer-SD Roberta Fica vo štvrtok večer zadržala polícia v súvislosti s organizovaním protestu proti vláde. Poslanec Fico organizuje hromadnú udalosť v čase núdzového stavu a denného zákazu vychádzania, v rámci ktorého nie je medzi výnimkami cesta na protest ani protestnú jazdu autom. Denný zákaz vychádzania sa skončí až o polnoci.  

Roberta Fica zadržali na Tyršovom nábreží v bratislavskej Petržalke, kde sa mal protest začať. „Ste vy normálni, ako sa správate? Aký som spravil trestný čin?“ pýtal sa Fico policajtov. Video zo zadržania natočila TV Markíza

Protestná jazda strany Smer-SD cez Bratislavu sa bude konať aj napriek tomu, že Robert Fico odišiel v policajnom aute. Predstavitelia strany Smer-SD potom plánujú prísť k policajnej stanici na Sasinkovu ulicu a zisťovať informácie o jeho zadržaní.

Domov
Zdieľať
Diskusia