Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
15. decembra 2021, 12:46
Čas čítania 0:31
Dominik Vetrák

Ciri trénuje na nových záberoch z 2. série Zaklínača. Všetkých 8 epizód vyjde už v piatok

Ciri trénuje na nových záberoch z 2. série Zaklínača. Všetkých 8 epizód vyjde už v piatok
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY ZAKLÍNAČ NETFLIX
Uložiť Uložené

Geralt bude rozprávať viac, no bude tam menej sexu. A Ciri sa mení na zaklínačku.

Už tento piatok, 17. decembra, sa na Netflixe objaví 2. séria Zaklínača. Po dlhom, dvojročnom čakaní teda uvidíme Ciri a Geralta cestovať na Kaer Morhen.

Tam bude Geralt spoločne s ďalšími zaklínačmi Ciri ochraňovať a trénovať, aby sa mohla stať jednou z nich, no hlavne aby sa dokázala brániť v súbojoch.

Odporúčané
V 2. sérii Zaklínača uvidíme The Wild Hunt, Djikstru, obľúbených trpaslíkov, nové príšery, epické súboje a Kaer Morhen V 2. sérii Zaklínača uvidíme The Wild Hunt, Djikstru, obľúbených trpaslíkov, nové príšery, epické súboje a Kaer Morhen 10. decembra 2021, 16:30

Dôležitou súčasťou jej tréningu bude aj Vesemir, Geraltov mentor, ktorého si zahral Kim Bodnia (The Bridge). Netflix pomaly uvoľňuje klipy z nových dielov. Ide o neprerušované scény z jednotlivých častí.

V prvom klipe môžeš vidieť tréning Ciri na Kaer Morhen, na ktorý si budú dobre pamätať aj hráči Witcher 3: The Wild Hunt. V druhom klipe vidíme rozhovor Yennefer a jej učiteľky Tissaii. Recenzenti 2. sériu oproti tej prvej chválili o dosť viac, takže pomaly sa môžeš tešiť aj ty.

Domov
Zdieľať
Diskusia