Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. novembra 2021, 12:11
Čas čítania 0:34
Eduard Starkbauer

Šou RTVS Pečie celé Slovensko sa čoskoro dočká druhej série. Registrácia nových uchádzačov je už otvorená

NEWS GASTROPRIEMYSEL REALITY ŠOU
Uložiť Uložené

Program ovládol celoštátne rebríčky sledovanosti. Finále prvej série je naplánované na 12. decembra.

Filip Púchovský z RTVS pre Aktuality.sk prezradil, že noví súťažiaci budú vybraní v troch kolách: „Prvým je vyhodnotenie dotazníkov, následne budú vybraní účastníci kontaktovaní telefonicky a tí najlepší budú pozvaní na osobný pohovor, kde predvedú svoje pekárske a cukrárske zručnosti.“

Do súťaže sa môžu prihlásiť záujemcovia starší ako 15 rokov prostredníctvom dotazníka už od tohto pondelka. O vekovú výnimku požiadala verejnoprávna televízia pôvodne kvôli 15-ročnému Viliamovi Bajzíkovi. Ten sa stal po odsúhlasení BBC vôbec najmladším účinkujúcim v histórii formátu.

 Pečie celé Slovensko
Zdroj: Facebook/Pečie celé Slovensko

Šou o pečení si v nedeľnej primetimovej konkurencii získala pozíciu jednotky na trhu. Podľa mediaboom.sk si jej ostatný diel pozrelo 546 000 divákov, čiže až 22,9 % všetkých divákov.

Pečie celé Slovensko je slovenskou verziou úspešnej britskej relácie The Great British Bake Off. Natáča sa v prostredí kaštieľa v Bernolákove. Moderujú ju Juraj Bača a Milan Zimnýkoval a ako porotkyne vystupujú Petra Tóthová a Jozefína Zaukolcová.

Domov
Zdieľať
Diskusia