Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. novembra 2021, 22:17
Čas čítania 0:38
Viktor Kniš

Momo a Matej Straka spomínajú na najťažšie životné skúšky. V najťažších chvíľach si na všetko sám, pripomínajú

HUDBA MOMO
Uložiť Uložené

Momo vydáva ďalší singel, tentoraz mu sekunduje Matej Straka z Nerieš.

Momo patrí dlhodobo medzi najaktívnejších slovenských interpretov a v aktivite nepoľavuje ani počas lockdownu. Pripomína sa novinkou s názvom Skúšky, na ktorej hosťuje aj Matej Straka z Nerieš. Dvojica už má za sebou spoluprácu, preto nejde o veľké prekvapenie, ale skôr voľné pokračovanie, s ktorým sa vracajú po troch rokoch.

Novinka dostáva názov Skúšky a obaja interpreti v nej opisujú konkrétne životné situácie. Zároveň odovzdávajú poslucháčovi jasný odkaz – keď ide do tuhého, všetci sme na najťažšie životné situácie sami a nepomôžu nám ani najbližší. Ani keby veľmi chceli. 

Videoklip doplnil režisér Juraj Skula so svojím tímom a o hudobnú produkciu sa postaral Hoodini. Momo zároveň už pred niekoľkými týždňami oznámil, že pracuje na ďalšom projekte, s ktorým sa však nebude zbytočne ponáhľať. 

„Album označený pracovným názvom 12 sa potichu, ale systematicky zväčšuje. Všetky detaily držím zatiaľ za oponou a vieš, že podceňovať ma sa ukazuje ako chyba. Moja pracovitosť prináša progres do mojej hudby. Zostaňte naladení,“ napísal pred pár týždňami.

 

Domov
Zdieľať
Diskusia