Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. novembra 2021, 11:02
Čas čítania 0:44
Eduard Starkbauer

LeBron James oslavoval trojku nevhodným gestom. NBA musí zaplatiť pokutu

LeBron James oslavoval trojku nevhodným gestom. NBA musí zaplatiť pokutu
Zdroj: TASR/AP
NEWS AMERICKÁ BASKETBALOVÁ LIGA
Uložiť Uložené

Hviezda LA Lakers začíva krušný týždeň. Po jednozápasovom dištanci ju NBA napomína aj pri návrate na palubovku.

LeBron James bude musieť podľa informácií CBS uhradiť disciplinárnu pokutu. Gesto, pri ktorom sa po dôležitom trojbodovom hode chytil za rozkrok, ukázal v záverečných fázach zápasu s Indianou Pacers. Napätý súboj nakoniec, aj vďaka skvelému výkonu Jamesa, vyhral tím z LA pomerom 124 : 116.

Hrajúca legenda NBA LeBron James neprestáva udivovať svojím správaním. Minulý týždeň počas súboja s Detroitom spôsobil zranenie v oblasti tváre protihráčovi Isaiahovi Stewartovi. Za tento zákrok bol suspendovaný na jeden zápas. Pri svojom návrate najskôr zaujal kontroverzným momentom, keď dal vykázať dvojicu fanúšikov sediacich hneď pri palubovke. Čo ho k tomu viedlo, zatiaľ neupresnil.

Odporúčané
Legendárny basketbalista La Lakers LeBron James udrel do tváre protihráča. Analytik tvrdí, že to môže poškodiť jeho meno Legendárny basketbalista La Lakers LeBron James udrel do tváre protihráča. Analytik tvrdí, že to môže poškodiť jeho meno 23. novembra 2021, 14:03

Gesto, ktorým hráč naznačuje uchopenie genitálií, preslávil ešte ako hráč dnešný asistent trénera Philadelphie 76ers Sam Cassell. NBA Jamesa v oficiálnom stanovisku zároveň varovala aj pred používaním vulgarizmov. James svoj zákaz na jeden zápas označil za „bulls...t“. V súvislosti s tým však nepadla žiadna pokuta.

LeBron James patrí do pätice najlepšie zarábajúcich hráčov NBA, len za túto sezónu si zarobí vyše 41 miliónov dolárov. Pokuta vo výške 15-tisíc dolárov tak zdá sa bude mať vplyv skôr na jeho reputáciu ako na peňaženku.

Domov
Zdieľať
Diskusia