Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. novembra 2021, 6:41
Čas čítania 0:48
Adam Novosad

Dwayne Johnson dojal fanúšika, keď mu na premietaní daroval upravené auto. Je to za všetko, čo pre ľudí robíš, odkázal mu

Dwayne Johnson dojal fanúšika, keď mu na premietaní daroval upravené auto. Je to za všetko, čo pre ľudí robíš, odkázal mu
Zdroj: TASR/AP
NEWS DWAYNE „THE ROCK“ JOHNSON
Uložiť Uložené

Dwayne Johnson zorganizoval špeciálne premietanie svojho nového filmu Red Notice s viacerými prekvapeniami pre hostí.

Dwayne Johnson sa rozhodol svojho veľkého fanúšika odmeniť špeciálnym darčekom. Oscar Rodriguez nečakal, že mu svetoznámy herec na premietaní nového filmu Red Notice daruje svoje vlastné auto, aby mu urobil radosť.

Johnson zaplnil kino fanúšikmi, ktorých pozval na premietanie nového hitu od Netflixu. Zabezpečil im bezplatné občerstvenie aj pozornosti od svojich značiek alkoholu, energetických nápojov aj zmrzliny. Oscarovi Rodriguezovi však chcel pripraviť zážitok, na ktorý do smrti nezabudne.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený therock (@therock)

Najskôr mu vraj chcel darovať Porsche Taycan, ktoré šoféroval vo filme, ale spoločnosť Porsche s týmto nápadom nesúhlasila. „Tak to spravíme lepšie. Dám mu ako darček svoje súkromné upravené auto. Moje bábätko,“ napísal The Rock v príspevku na Instagrame, kam pridal aj dojímavé video z momentu, keď vozidlo odovzdáva novému majiteľovi.

Rodrigueza si za šťastlivca vybral vďaka aktivitám, ktorým sa chlapík venuje. Nielenže sa stará o svoju 75-ročnú mamu, v minulosti bol členom amerického námorníctva, je duchovným lídrom v miestnom kostole, pomáha ženám, ktoré sa stali obeťami domáceho násilia, ale popritom všetkom stíha pracovať ako osobný tréner.

Odporúčané
Najväčšie hollywoodske priateľstvá: The Rock si vraj nevie poriadne vyprať spodnú bielizeň a Matt Damon žil v špine medzi červíkmi Najväčšie hollywoodske priateľstvá: The Rock si vraj nevie poriadne vyprať spodnú bielizeň a Matt Damon žil v špine medzi červíkmi 23. júna 2023, 14:30

„Milá ľudská bytosť. Oscar to povedal správne krátko predtým, ako v aute odišiel – je to proste láska. Je to presne tak, ako hovoríš, bráško. Proste láska,“ skonštatoval herec. 

Domov
Zdieľať
Diskusia