Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. novembra 2021, 14:30
Čas čítania 4:52
Viktor Kniš

Moloch si vypočul, že podporuje fašistov, Čis T strelil Flexkingovi facku. Na tlačovke pred zápasom raperov to vrelo

ŠPORT FIGHT NIGHT CHALLENGE
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Organizácia Fight Night Challenge spravila tlačovú konferenciu v reštaurácii UFO. S výhľadom na Bratislavu si novinári vypočuli, ako Frayerovi Flexkingovi prekáža, že ho posadili vedľa Molocha Vlava, ktorý podporuje extrémistov.

„Díky, že ste ma tu posadili, ale nie som rád, že vedľa mňa sedí človek, ktorý vo videoklipoch podporuje kotlebovcov,“ povedal Frayer Flexking na tlačovej konferencii na adresu Molocha Vlavo. Narážal tým na predvolebné video, ktoré Moloch nahral za peniaze pre kandidáta extrémistickej ĽSNS Mareka Géciho.

Viac členov strany je odsúdených za extrémistické trestné činy, Moloch sa fotil aj s predsedom ĽSNS Marianom Kotlebom, ktorému hrozia 4 roky vo väzení. 

Až na pár výnimiek sa nestáva často, že by sa slovenskí raperi vyhraňovali voči extrémizmu vo svojom hudobnom žánri, ide preto o špecifický moment, ktorý navyše sledovalo množstvo ľudí. Nielen Rytmus, ale aj ďalší prísediaci na tlačovke sa na Flexkingovi zabávali, Moloch pravdepodobne kritiku nečakal, ale predsa reagoval. Tvrdí, že toto je športové podujatie a hodnotové témy preto nemáme brať do úvahy. „Zbytočné reči okolo sú iba prázdne slová.“

Na prvom Fight Night Challenge sa v decembri predstaví 12 amatérskych a profesionálnych športovcov, ťahákmi budú boxerské zápasy Rytmusa s Gáborom Borárosom a Attilu Végha s Emanuelom Newtonom. Organizácia zatiaľ ponúka možnosť kúpiť si lístky na PPV (pay-per-view) za desať eur. 

V tomto článku si prečítaš:
  • Prečo sa Čis T, Laky Royal alebo Frayer Flexking rozhodli prijať ponuku na zápas.
  • Ako sa Flexking a Čis T pobili počas tzv. „stare downu“ a či bola atmosféra naozaj vypätá.
  • Ako vníma svoj duel s profesionálom Rytmus a čo je jeho cieľom.
  • Prečo organizácii Fight Night Challenge neprekáža, že jeden zo zápasníkov podporuje antivaxerské hnutia.
Dvojice zápasníkov v prvom kole FNC:

Rytmus – Gábor Boráros
Čis T – Frayer Flexking
Laky Royal – Moloch Vlavo
Attila Végh – Emanuel Newton
Michal Plesník – Erik Tlkanec
Jakub Gazdík – Denis Farkaš

Zavolal ich Rytmus

Vidieť v ringu Čis T-ho alebo Frayera Flexkinga môže byť pre bežného fanúšika slovenského rapu prekvapivé, obaja však podľa svojich slov majú radi výzvy. Priznali tiež, že ponuku prijali po telefóne od Rytmusa, ktorý už má podobnú skúsenosť za sebou, keď sa pred rokmi pobil s Marpom. 

Odporúčané
Najrýchlejšie ukončenie večera od Sulíka, potýčka v ringu aj Tlkanec, ktorý ukázal levie srdce v boji proti trom (Report FNC 6) Najrýchlejšie ukončenie večera od Sulíka, potýčka v ringu aj Tlkanec, ktorý ukázal levie srdce v boji proti trom (Report FNC 6) 21. apríla 2024, 1:10

„Som tu najľahší,“ predstavil sa s úsmevom Čis T, ktorý nastúpi proti Frayerovi Flexkingovi. Obaja sa už intenzívne pripravujú, druhý menovaný dokonca neskrýva, že jediné skúsenosti s bojovými športmi má z ulice a z väzenia. „Cvičil som iba v base,“ hovorí Frayer Flexking. Čis T následne rozbehol trash talk, keď si zo svojho kolegu uťahoval, že počul, že za mrežami v skutočnosti len umýval dlážky. 

Samotný Rytmus podľa svojich slov prijal ponuku, lebo má neustálu túžbu vystavovať sa situáciám, ktoré mu nie sú komfortné. 

„V 43 rokoch by som už nič nemusel robiť, ale aj po zápase s Marpom neustále trénujem. Chcel som si vyskúšať, aké to je. Každý z boxerov vám povie, že ísť do ringu je najkrajší pocit. Mám chuť pripravovať sa a podať výkon,“ povedal na tlačovke. Tvrdí, že svojho súpera Gábora Borárosa si cení. 

Moloch Vlavo chcel pôvodne zápasiť s Majkom Spiritom, s ktorým má dlhodobý osobný aj hudobný spor. „Moloch nech si dá najprv zápas s Kotlebom! Potom nech donesie veľkú peknú tašku plnú peňazí,“ odkázal člen H16 Molochovi, ktorý sa nakoniec s organizáciou FNC dohodol na inom zápase. 

RytmusAttila Végh
Zdroj: Instagram/@rytmusking

Boris Valábik mal čo robiť, aby Flexkinga po facke udržal

Nie je tajomstvom, že tzv. trash talk a všetko, čo k nemu patrí, si organizátori v spolupráci s bojovníkmi z času na čas pripravia vopred. Výnimkou nebol s veľmi vysokou pravdepodobnosťou ani tento moment, čoho dôkazom je dianie krátko pred stare downom medzi Čis T-m a Frayerom Flexkingom.

Vyskúšaj predplatné REFRESHER+
a čítaj všetko bez obmedzení
Pridaj sa k predplatiteľom
alebo Odomkni článok cez SMS
Pošli SMS na 8877 s textom CLANOK 106041 a dočítaj tento článok.
Cena SMS za otvorenie článku je 3,50 € s DPH. Ako to funguje?
Dočítaj článok do konca za SMS v hodnote 3,50€. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj články bez obmedzení celý mesiac - predplatné len za 1,50€ navyše v porovnaní s jedným článkom. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj bez obmedzení celý mesiac. Stačí poslať SMS (za 5€). Ako to funguje?
POSLAŤ SMS

Čo sa dozvieš po odomknutí?

  • Prečo si Laky Royal myslí, že jeho súper Moloch Vlavo sa bojí a zápas odmietne.
  • Či bola bitka medzi Flexkingom a Čis T-m vopred pripravená.
  • Čo majú zatiaľ pripravené organizátori FNC do druhého pokračovania.
Domov
Zdieľať
Diskusia