Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. októbra 2021, 13:48
Čas čítania 1:13
Viktor Kniš TASR

OĽaNO opúšťa ďalší poslanec. Matoviča v minulosti nazval mimozemšťanom aj človekom s diagnózou

NEWS OĽANO
Uložiť Uložené

Poslanecký klub OĽaNO sa opäť zmenšuje, Ján Krošlák sa stáva nezaradeným poslancom po vzájomnej dohode s hnutím Igora Matoviča.

Klub OĽaNO stráca ďalšieho poslanca. „Po vzájomnej dohode s Jánom Krošlákom sme sa dohodli na jeho odchode z poslaneckého klubu OĽaNO. Želáme mu v jeho ďalšej práci všetko dobré,“ uviedol predseda poslaneckého klubu OĽaNO Michal Šipoš.

V klube OĽaNO bude po novom 51 poslancov, pôvodne ich bolo 53. V lete klub vylúčil poslanca Martina Čepčeka, v parlamente pôsobí ako nezaradený.

Poslanec a bývalý tenista Ján Krošlák mal dlhodobo nezhody s predsedom hnutia a bývalým premiérom Igorom Matovičom. Keď terajší minister financií kritizoval novinárov, Krošlák jeho status komentoval svojsky. „Videl som veľa bojovníkov v živote, ale ty si skôr mimozemšťan,“ odkázal svojmu predsedovi ešte v apríli 2021. 

Domov
Zdieľať
Diskusia