Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. októbra 2021, 12:41
Čas čítania 0:37
Tímea Krauszová

V žalúdku muža z Litvy našli kilo kovových skrutiek a matíc. Začal ich pojedať po tom, čo sekol s alkoholom

V žalúdku muža z Litvy našli kilo kovových skrutiek a matíc. Začal ich pojedať po tom, čo sekol s alkoholom
Zdroj: Unsplash/Pablo Martinez/volně k užití
NEWS VTIPNÉ MOMENTY
Uložiť Uložené

Niektoré predmety, ktoré z neho vytiahli, boli až 10 cm dlhé.

Muž z Litvy musel podstúpiť operáciu, pri ktorej mu vybrali zo žalúdka kilogram malých kovových predmetov. Skrutky, matice, klince a nože pojedal asi v priebehu mesiaca, začal ich konzumovať po tom, čo prestal piť alkohol, informujú podľa BBC miestne médiá. Niektoré predmety, ktoré z neho vytiahli, boli až 10 cm dlhé.

Začalo ho bolieť brucho

Muža previezli sanitkou do nemocnice v Klaipéde. Sťažoval sa na bolesti brucha, preto mu urobili röntgen. Keď videli množstvo predmetov, ktoré prehltol, okamžite s ním šli do operačnej sály. Operácia, počas ktorej z neho postupne vybrali všetky kovové predmety, trvala tri hodiny.

Hoci nie je úplne neštandardné, že do nemocnice prichádzajú ľudia, ktorí nechtiac prehltli nejaký predmet, chirurg zákrok označil za ojedinelý prípad. Podľa miestnych médií si muž narušil brušnú stenu a mohol skončiť oveľa horšie.

Teraz je stabilizovaný. Ostal v nemocnici na sledovanie a dostáva aj psychologickú pomoc. Fotografiu tácky, na ktorú postupne ukladali všetky „vylovené“ predmety, nájdeš v tomto článku (v litovčine).

Domov
Zdieľať
Diskusia