Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. septembra 2021, 12:52
Čas čítania 1:04
Viktor Kniš

Kiska: Kolujú historky, ako Fico vypil fľašu alkoholu na diaľnici z Nitry do Bratislavy, NAKA si po neho skôr či neskôr príde

NEWS ANDREJ KISKA ROBERT FICO
Uložiť Uložené

Exprezident Andrej Kiska v rozhovore pre Denník N hovorí, aké paralely môžu čitatelia jeho novej knihy hľadať medzi realitou a fiktívnymi postavami.

Bývalý prezident Andrej Kiska vydal knihu, ktorá je síce plná fiktívnych postáv, ale čitatelia vďaka niektorým detailom nájdu paralelu s realitou. Hlavnou postavou je premiér Varga, ktorý na základe niektorých charakteristických čŕt znázorňuje Roberta Fica. V rozhovore pre Denník N exprezident Kiska potvrdzuje, že vychádzal aj z reálnych zážitkov.

Spomína napríklad na moment, keď ho Robert Fico žiadal, aby ho vymenoval za predsedu Ústavného súdu SR. Keď Kiska odmietol, do dvoch týždňov voči nemu vzniesla obvinenie polícia, ktorú v tom čase riadil Tibor Gašpar. Dnes je bývalý policajný prezident vo väzbe a spolu s ním množstvo ďalších exfunkcionárov, ktorí priznávajú, že kompromitáciu Kisku spoločne organizovali. 

Domov
Zdieľať
Diskusia