Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. augusta 2021, 12:09
Čas čítania 0:50
Martin Adam Pavlík

Jake Paul: Woodleyho pošlem do dôchodku a spravím z neho meme. Tlačová konferencia sa skončila roztržkou pre urážku matky

Jake Paul: Woodleyho pošlem do dôchodku a spravím z neho meme. Tlačová konferencia sa skončila roztržkou pre urážku matky
Zdroj: Getty Images/Jason Miller
ZAUJÍMAVOSTI JAKE PAUL TYRON WOODLEY
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Vyzerá to tak, že nedeľňajšia bitka bude osobná.

Očakávaný boxerský duel medzi youtuberom Jakom Paulom a bývalým šampiónom vo velterovej váhe Tyronom Woodleym je už za rohom. Zápas sa uskutoční v noci z nedele na pondelok. Vo štvrtok sa klasicky konala predzápasová tlačová konferencia a skončila sa roztržkou po tom, čo niekto z tímu Jaka Paula urazil Woodleyho matku. 

Ako uvádza portál MMA Junkie, bezpečnostná služba zasiahla včas a k žiadnej fyzickej konfrontácii nakoniec nedošlo. Paulov tím odviedli z miestnosti, ale Woodley ho prenasledoval a padlo ešte niekoľko štipľavých poznámok. Celý incident si môžeš pozrieť tu. Ako uviedol po konflikte Woodley, jeho bitka s čoraz populárnejším a drzým youtuberom bude osobná. 

Počas konferencie to však vrelo tiež a zo strany oboch bojovníkov zaznelo viacero ostrých vyjadrení: „Na žiadnom z jeho úspechov v nedeľu večer nebude záležať. Pošlem ho do dôchodku a urobím z neho meme. Ľudia uvidia všetky moje schopnosti. Ľudia budú prekvapení,“ vyhlásil Jake Paul.

„Takmer som zaspal pri počúvaní toho chlapa. Je nechutné, akým veľkým klaunom musí byť človek, aby si získal uznanie,“ reagoval Woodley, pričom narážal na súčasný ošiaľ v súvislosti s Paulovou osobou.

Zatiaľ čo Paulova boxerská bilancia je 3 : 0 (vyhral nad youtuberom Alim Ensonom Gibom, bývalým hráčom NBA Natom Robinsonom a bývalým šampiónom MMA Benom Askrenom), pre Woodleyho to bude v profesionálnom boxe premiéra.

Domov
Zdieľať
Diskusia