Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. augusta 2021, 21:25
Čas čítania 1:13
Ema Stanovská

Môžem žrať pizzu, lebo ju vďaka kolagénu odvodním, hovorí Jasmina Alagič. Niektorí followeri jej odkázali, nech sublimuje

NEWS INFLUENCERI
Uložiť Uložené

Kolagén, ktorý spomenula v storke, je 35-eurový produkt platenej spolupráce, na ktorej sa podieľala spolu s playmate Zuzanou Strausz Plačkovou.

Jasmina Alagič Vrbovská, moderátorka, modelka a manželka známeho rapera Rytmusa, pohoršila časť svojich followerov, keď v storke na Instagrame šírila „bludy“ o údajných účinkoch kolagénu.

V pondelok zverejnila video z dovolenky, v ktorom sedí nad pizzou a hovorí: „Môžem žrať pizzu na večeru, pretože ju vďaka kolagénu odvodním. Tak ako vy všetky, ktoré ste vykúpili aj poslednú dávku bikini body kolagénu.“

jasmina
Zdroj: Instagram/@fitclan

Kolagén, ktorý spomenula v storke, je 35-eurový produkt platenej spolupráce, na ktorej sa podieľala s playmate Zuzanou Strausz Plačkovou.

Odporúčané
Oplatí sa ti investovať do kolagénových doplnkov? Opýtali sme sa odborníkov, ako si vybrať ten správny na bolesti či vrásky Oplatí sa ti investovať do kolagénových doplnkov? Opýtali sme sa odborníkov, ako si vybrať ten správny na bolesti či vrásky 28. februára 2021, 14:29

„Náš spoločný projekt fantastického kolagénu obohateného výťažkami z červeného pomaranču, vďaka ktorému budete mať pravidelným užívaním nielen krásne nechty, pleť a vlasy, ale aj mínus centimetre. FAKT!!“ písala Alagič pred pár mesiacmi v instagramovom poste.

Domov
Zdieľať
Diskusia