Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. augusta 2021, 17:25
Čas čítania 1:01
Richard Bonde TASR

Nový covid automat bude brať do úvahy aj počty zaočkovaných v okresoch. Bratislave tvrdý lockdown určite nehrozí, tvrdí primátor

NEWS BRATISLAVA KORONAVÍRUS OČKOVANIE
Uložiť Uložené

V Bratislave zostanú prevádzky otvorené minimálne pre zaočkovaných a negatívne testovaných.

Bratislava je v súčasnosti najzaočkovanejším miestom na Slovensku aj medzi seniormi. Prevádzky ostanú otvorené aj v prípade zhoršovania sa situácie. Skonštatoval to primátor Bratislavy Matúš Vallo v súvislosti s novým covid automatom, ktorý v utorok schválila vláda. Víta, že sa riadi regionálnym princípom a zohľadňuje mieru zaočkovanosti, špeciálne v kategórii seniorov.

Odporúčané
PREHĽAD: Takto by mal fungovať nový covid automat PREHĽAD: Takto by mal fungovať nový covid automat 10. augusta 2021, 14:05

„Bratislava je dnes najzaočkovanejšie miesto na Slovensku aj medzi seniormi a čierna farba automatu, ktorá by znamenala kompletné zavretie prevádzok, teda v Bratislave nehrozí,“ povedal Matúš Vallo.

Domov
Zdieľať
Diskusia