Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. júna 2021, 21:24
Čas čítania 0:47
Tímea Krauszová TASR

V New Yorku odhalili sochu Elona Muska pri príležitosti jeho 50. narodenín

V New Yorku odhalili sochu Elona Muska pri príležitosti jeho 50. narodenín
Zdroj: Getty Images/Pascal Le Segretain
OSOBNOSTI ELON MUSK
Uložiť Uložené

Musk má svoju sochu na Manhattane.

V pondelok odhalili sochu miliardára Elona Muska na newyorskom Manhattane pri príležitosti jeho 50. narodenín. Na sociálnych sieťach ho ľudia privítali so zmiešanými reakciami: niektorí sú nadšení z ocenenia pre úspešného podnikateľa, iní však sochu kritizujú.  Bronzovú sochu na Manhattane umiestnila sociálna sieť Public.com, zameraná na investovanie.

Odporúčané
Tipy na nákupy vo Viedni: drahé butiky, luxusné šperky, ale aj surový streetwear, minimalizmus či limitované modely tenisiek Tipy na nákupy vo Viedni: drahé butiky, luxusné šperky, ale aj surový streetwear, minimalizmus či limitované modely tenisiek 28. júna 2021, 18:33

Miluješ ho alebo nenávidíš?

„Milovaný či nenávidený, Elon Musk sa dnes dožíva 50 rokov,“ napísali predstavitelia Public.com na Twitteri a uverejnili fotku bronzovej sochy v životnej veľkosti. Viacerí používatelia na sociálnej sieti v súvislosti so sochou zverejnili posmešné komentáre a niektorí z nich dokonca žiadali, aby soche odstránili hlavu. „Ďakujeme za umiestnenej novej verejnej toalety,“ znie jeden z kritických komentárov. Podľa ďalšieho bude socha do týždňa rozbitá na kusy.

Domov
Zdieľať
Diskusia