Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. júna 2021, 18:33
Čas čítania 4:00
Richard Balog

Tipy na nákupy vo Viedni: drahé butiky, luxusné šperky, ale aj surový streetwear, minimalizmus či limitované modely tenisiek

Tipy na nákupy vo Viedni: drahé butiky, luxusné šperky, ale aj surový streetwear, minimalizmus či limitované modely tenisiek
Zdroj: WHYAT Store
MÓDA MÓDA REFRESHER
Uložiť Uložené

Rakúska metropola je najlepším miestom na nákupy v okolí Slovenska. Takmer všetko podstatné navyše nájdeš v okruhu cca 1 kilometra.

Viedeň sa pravidelne umiestňuje na popredných priečkach v rebríčkoch najlepších miest pre život v Európe, ale aj vo svete a niet sa čomu čudovať. Metropola s takmer 2 miliónmi obyvateľov ponúka všetko, čo človek potrebuje, a z nášho pohľadu ide o dokonalé moderné mesto. 

Nákupné možnosti vo Viedni sa nedajú porovnávať s tými v Bratislave alebo v inom slovenskom meste a konkurovať jej môže maximálne Praha a západné metropoly. 

Výhodou je, že takmer všetky zaujímavé obchody sa nachádzajú v okruhu približne jedného kilometra a v ich blízkosti nájdeš viacero kvalitných reštaurácií, kaviarní či barov. Ak patríš medzi fanúšikov rýchleho stravovania, určite aspoň raz vyskúšaj americký reťazec Five Guys, ktorého povestné burgery sme nedávno testovali

Teraz sa už však presunieme priamo do ulíc a ukážeme si najlepšie obchody vo Viedni a môžeš nám veriť, že na svoje si príde úplne každý. 

Drahé butiky či luxusné šperky, ale aj surový streetwear a limitované modely tenisiek. Nákupy vo Viedni stoja za to
Zdroj: Signa
Odporúčané
Zvieracie vzory, výrazné farby, ale aj neónové podrážky. Ovládni tohtoročné leto vďaka teniskám, za ktorými sa budú ľudia otáčať  Zvieracie vzory, výrazné farby, ale aj neónové podrážky. Ovládni tohtoročné leto vďaka teniskám, za ktorými sa budú ľudia otáčať 18. júna 2021, 10:54

Urban Outfitters 

Začíname na slávnej Mariahilfer Str., z ktorej sa neskôr presunieme do historického centra Viedne. Medzi mnohými známymi reťazcami ako H&M, Zara, Peek & Cloppenburg a podobne sa totiž na ulici vyníma najmä prevádzka Urban Outfitters.

Obľúbená predajňa miliónov mladých ľudí ponúka široké spektrum produktov vrátane oblečenia, obuvi, bytových doplnkov, dekoratívnej kozmetiky a podobne nielen od značiek ako Adidas, Converse, Lazy Oaf, Levi's, Birkenstock či Lacoste. Hlavným lákadlom sú kúsky z ich vlastnej výroby, a to najmä zo sekcie Urban Renewal. Ide o rad vintage oblečenia v novom šate. 


WHYAT Store 

Obchod, ktorý v roku 2017 založili bratia Philipp a Bernhard Ledlovci, sa nachádza na ulici Strauchgasse 1/3, len niekoľko desiatok metrov od hotela Park Hyatt Vienna. Ak patríš medzi fanúšikov streetwearu, WHYAT Store by si nemal obchádzať. 

V jeho ponuke nájdeš viacero známych prémiových značiek ako RHUDE alebo John Elliot, ale svoje zastúpenie má napríklad aj Wood Wood či EDWIN. Majitelia sa snažia prinášať do rakúskej metropoly kúsky z celého sveta a darí sa im to na výbornú, pričom pochváliť musíme aj ich vlastný brand, ktorý reflektuje na aktuálne trendy. 

Drahé butiky či luxusné šperky, ale aj surový streetwear a limitované modely tenisiek. Nákupy vo Viedni stoja za to
Zdroj: WHYAT Store

Solebox

Pokračujeme predajňou, ktorú by sme sčasti prirovnali k nášmu Footshopu, aspoň čo sa týka bohatej selekcie tenisiek. Solebox má svoje zastúpenie okrem Viedne aj v Amsterdame, Berlíne, Mníchove, Frankfurte či Bruseli a ide o jedného z najväčších hráčov na trhu streetwearovej módy. 

Domov
Zdieľať
Diskusia