Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. septembra 2016, 17:52
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Angelina Jolie a Brad Pitt sa rozvádzajú. Prvé správy hovoria o nevere, ale aj o rozdieloch vo výchove detí

ZAUJÍMAVOSTI ANGELINA JOLIE BRAD PITT DETI
Uložiť Uložené

Koniec ďalšieho celebritného páru.

Jeden z najznámejších a najpopulárnejších celebritných párov zrejme skončí svoju spoločnú púť. Angelina Jolie a Brad Pitt si padli do oka ešte v roku 2004 počas natáčania filmu Pán a pani Smithovci, no na verejnosť sa teraz dostali správy o tom, že Angelina pred pár dňami požiadala o rozvod. Dvojica sa pritom zosobášila iba pred dvomi rokmi, a tak nie je úplne jasné, čo je presnou príčinou herečkinho rozhodnutia. Zverejnené informácie hovoria o tom, že sa Angelina rozhodla požiadať o rozvod kvôli tomu, ako Brad vychovával ich šesť detí. Herečka vraj nesúhlasila s jeho metódami či správaním a to by aj malo byť jediným dôvodom, prečo sa pár rozvádza. Prvé správy hovorili o tom, že sa medzi Brada a Angelinu nezamiešala žiadna tretia osoba, takže za manželskú krízu nemôže podvádzanie ani jedného z partnerov. Toto tvrdenie už stihli ďalšie médiá spochybniť a uviedli, že Brad mal Angelinu podvádzať s herečkou Marion Cotillard, čo sa na internet dostalo ešte v máji, ale týmto informáciám vtedy nikto neprikladal veľkú váhu.

Odporúčané
 Svetielko nádeje zlepšuje život detským onkologickým pacientom. Takto im môžeš pomôcť aj ty Svetielko nádeje zlepšuje život detským onkologickým pacientom. Takto im môžeš pomôcť aj ty 21. marca 2024, 9:00

Brad Pitt pritom pred 11 rokmi nahneval množstvo svojich fanúšikov, keď sa kvôli Angeline rozviedol s ďalšou krásnou herečkou Jennifer Aniston a tentoraz to zrejme nebude vyzerať inak a Brad bude mať čo vysvetľovať. Napriek neprekonateľným rozdielom v názoroch sa vraj herečka bude snažiť Bradovi vyjsť v ústrety a dohodnúť sa s ním na návštevách detí, avšak všetky z nich by mala vo svojej starostlivosti rada ona a Brad zrejme nebude na súde robiť zbytočné problémy. Ďalší celebritný pár teda končí svoje pôsobenie na scéne a za Brangelinou určite budeme ešte dlho smútiť.

Angelina Jolie a Brad Pitt sa rozvádzajú. Prvé správy hovoria o nevere, ale aj o rozdieloch vo výchove detí
Zdroj: Wikimedia

Späť
Zdieľať
Diskusia