Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. apríla 2014, 13:05
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Legendy slovenského internetu #5: Televízny špeciál

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Opäť je tu nedeľa a my, ako už je zvykom, sme tu s ďalším pokračovaním seriálu o obyčajných ľuďoch, ktorým k sláve pomohol internet alebo televízia.

Opäť je tu nedeľa a my, ako už je zvykom, sme tu s ďalším pokračovaním seriálu o obyčajných ľuďoch, ktorým k sláve pomohol internetDnešnými hlavnými aktérmi však budú moderátori, reportéri a hovorcovia, o ktorých sme sa mali možnosť dozvedieť už len vďaka televízii. Táto práca vyžaduje profesionálny prístup, vynaliezavosť a chladnú hlavu. Poďme sa teda pozrieť, ako to dopadne, keď tieto aspekty absentujú. 

1. Situácia na cestách

V tomto prípade sa jednoznačne potvrdilo čaro živých vstupov. Očividne aj vďaka zlyhaniu techniky sa stal Václav Bevelagua najznámejším reportérom tejto spravodajskej televíznej stanice. Vašova rozhorčenosť z počasia a nespokojnosť s vlastným výzorom prekvapila aj druhého moderátora, ktorý však dokázal tento nepodarený spot elegantne uzavrieť.

2. Policajný hovorca počíta

Policajný hovorca neostal svojmu oboru nič dlžný a policajný zbor reprezentoval presne tak, ako ho poznáme. Podľa všetkého však chyba nebola na jeho strane, pretože v aute, ktoré komentoval, bolo naozaj až šesť ľudí, no jeho reakcia sa aj napriek faktom ihneď stala hitom internetu. Ja by som ešte rád pochválil výber kravaty.

3. Žabo

Vďaka reportáži poznáme Žabov príbeh v skrátenej a značne zrýchlenej interpretácii. Skoro nikto však nepochopil, o čo skutočne išlo. Po niekoľkonásobnom prehratí videa zistíte, že deti hlavného aktéra a hovorcu, ktorý je zároveň otcom Žaba, spadli do jamy. Ten sa ich snažil pomocou lopaty zachrániť. Podarilo sa mu vytiahnuť všetkých okrem Žaba, ktorý bol veľký a ťažký.

 Dovidenia pri ďalšej časti, ktorá bude venovaná výhradne nežnejšiemu pohlaviu. Ak teda máte tipy, kto by sa mal v pokračovaní určite objaviť, neváhajte a vyjadrite sa v komentároch.

Domov
Zdieľať
Diskusia