Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. júna 2021, 13:47
Čas čítania 1:17
Katarína Danková

My sme fresh, buď aj ty. Unisexová kolekcia REFRESHER x IMNAR je presne to, čo potrebuješ mať vo svojom šatníku

MÓDA MÓDA REFRESHER UDRŽATEĽNOSŤ
Uložiť Uložené

Spúšťame predobjednávky na našu limitovanú kolekciu vytvorenú v spolupráci s mladou slovenskou značkou I’m not a robot.

Je fresh, je „in“, je zmysluplná. Predstavujeme ti našu novú limitovanú kolekciu, ktorú si oddnes môžeš predobjednať aj ty. Ak teda hľadáš nadčasový slow fashion kúsok s dôrazom na udržateľnosť, pridaj sa k nám a buď fresh.

Odporúčané
Oblečenie nie je spotrebný tovar. Zdieľame proces výroby, aby sme ukázali, že za tvorbou sú reálni ľudia Oblečenie nie je spotrebný tovar. Zdieľame proces výroby, aby sme ukázali, že za tvorbou sú reálni ľudia 28. mája 2021, 10:30

Kolekcia REFRESHER x IMNAR vznikla v spolupráci s mladou slovenskou značkou I’m not a robot, ktorej obsahom je tvorba odevných solitérov namiesto konzistentných kolekcií. K tvorbe každého kusa odevu pristupuje individuálne a pri príprave využíva aj princíp experimentu a náhody, pričom dôležitý je samotný zážitok z tvorby. Týmto chce opäť priniesť pevnú väzbu do vzťahu odev – nositeľ.

Kolekcia REFRESHER x I’m not a robot.
Kolekcia REFRESHER x I’m not a robot. Zdroj: archív Refresheru

Kolekcia obsahuje štyri farby tričiek (biela, piesková, ružová, antracitová), dve farby mikín (piesková, čierna) a dve farby klobúkov (biela, modrá). Svoj model si môžeš predobjednať už teraz v našom e-shope.

Objav nový merch

Celá kolekcia je unisexová a vyrobená zo 100 % organickej bavlny. Produkty sú držiteľmi certifikátov GOTS (Global Organic Textile Standard), OEKO-TEX Standard 100 (tested for harmful substances) a PETA-Approved Vegan. Planétu teda našou kolekciou neohrozíme.

Kolekcia REFRESHER x IMNAR.
Kolekcia REFRESHER x IMNAR. Zdroj: archív Refresheru

Ak vieš, čo sa nosí a čo je teraz „in“, kolekcia REFRESHER x IMNAR je presne pre teba. Hravou a veselou formou prostredníctvom náhodne umiestnených fresh výšiviek chceme demonštrovať náš pohľad na okolie a svet – freshness vo všetkých jeho podobách.

Kolekcia REFRESHER x IMNAR sa dá kúpiť v našom e-shope len v limitovanom množstve formou predobjednávky do 14. júna vrátane.
Kolekcia REFRESHER x I’m not a robot.
Kolekcia REFRESHER x I’m not a robot. Zdroj: archív Refresheru

Na výšivkách sme si dali záležať. Všetky sú ručne kreslené, digitalizované a po vyvzorovaní motívov aj vhodne upravené pre techniku výšivky. Takéto elementy sú kvalitnejšie a trvácnejšie ako bežné potlače. 

Odporúčané
Outfit check z prvého radu na Pasienkoch: Luca Brassi10x so zlatými zubami či Ivana Tattoo Art v súprave Gucci za tisíce eur Outfit check z prvého radu na Pasienkoch: Luca Brassi10x so zlatými zubami či Ivana Tattoo Art v súprave Gucci za tisíce eur 18. apríla 2024, 11:00

Precízny výber umiestnenia a netypické množstvo technologicky náročných výšiviek ti zaručia, že budeš vlastniť unikátny model, ktorý osvieži aj tvoj šatník.

Kolekcia REFRESHER x I’m not a robot.
Kolekcia REFRESHER x I’m not a robot. Zdroj: archív Refresheru

Na udržateľnosť sme mysleli nielen pri výrobe, ale aj pri predaji. Dávame si záležať na tom, aby sme nevytvárali zbytočnú zásobu vopred vyrobených vecí. Kolekcia sa preto bude predávať formou limitovaného pre-order dropu, čím zabezpečíme výrobu presného počtu produktov.

Kolekcia REFRESHER x I’m not a robot.
Kolekcia REFRESHER x I’m not a robot. Zdroj: archív Refresheru

Ak chceš mať aj ty originálnu mikinu, tričko či klobúk, klikaj na náš e-shop. Limitovaná kolekcia je perfektným darčekom pre každého nadšenca lokálnej módy. Poteš kamarátov, súrodencov či partnera a vytvorte si svoj vlastný zodpovedný fresh svet.

Nakúpiť
Kolekcia REFRESHER x IMNAR.
Kolekcia REFRESHER x IMNAR. Zdroj: archív Refresheru
Odporúčané
Stretni známych slovenských dizajnérov a podpor lokálnu módu. POP-UP približuje  verejnosti udržateľné oblečenie a doplnky Stretni známych slovenských dizajnérov a podpor lokálnu módu. POP-UP približuje verejnosti udržateľné oblečenie a doplnky 19. mája 2021, 16:34
Domov
Zdieľať
Diskusia