Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
24. mája 2021, 18:05
Čas čítania 0:37
Daniel Mikolášik

Na zápasoch Kazachstanu povzbudzuje kartónový Borat. Hokejové MS nepovoľujú živých divákov, nahradili ich papieroví

Na zápasoch Kazachstanu povzbudzuje kartónový Borat. Hokejové MS nepovoľujú živých divákov, nahradili ich papieroví
Zdroj: Amazon prime Studios
ŠPORT MAJSTROVSTVÁ SVETA V HOKEJI 2021 MS V HOKEJI 2021
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Známa filmová postava, ktorú stvárnil Sacha Baron Cohen, Kazachstanu očividne prináša šťastie.

Hokejové majstrovstvá sveta 2021 v Rige sprevádzajú prísne bezpečnostné pravidlá a opatrenia. Jedným z opatrení je aj absencia divákov v hľadisku. Hoci na začiatku šampionátu boli diváci na zápasoch úplne zakázaní, po pár dňoch organizátori napokon povolili zúčastniť sa na šampionáte aspoň zaočkovaným fanúšikom.

Ako však informuje portál NUR.kz, okrem nich na tribúnach „povzbudzujú“ aj papieroví fanúšikovia. Organizátori svetového šampionátu si totiž atmosféru plných tribún nahradili po svojom. Rozhodli sa živých fanúšikov vymeniť za kartónové figuríny s dresmi rôznych národných tímov.

Odporúčané
Ako vyzerajú hokejisti, ktorí nás reprezentujú na MS 2021 v Rige? Toto je historicky najmladší slovenský tím Ako vyzerajú hokejisti, ktorí nás reprezentujú na MS 2021 v Rige? Toto je historicky najmladší slovenský tím 21. mája 2021, 14:29

Na zápasoch Kazachstanu sa dokonca v jeho národnom drese na tribúne nachádza aj známa filmová postava Borat, ktorá preslávila krajinu po celom svete. Kto a za akým účelom zhotovil postavu, ktorú vo filmovej klasike stvárnil Sacha Baron Cohen, zatiaľ známe nie je.

Kazašským hokejistom však svojou prítomnosťou očividne prináša šťastie. Možno aj vďaka „podpore“ Borata dokázal Kazachstan v úvodných zápasoch šampionátu vybojovať dve nečakané víťazstvá. V prvý deň zdolal Lotyšsko a deň nato aj Fínsko.

Domov
Zdieľať
Diskusia