Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. mája 2021, 18:17
Čas čítania 1:12
Viktor Kniš

Matka zosnulého Lila Peepa, ktorý sa predávkoval, žaluje pre smrť syna jeho manažment. Vraj na neho vyvíjali tlak

Matka zosnulého Lila Peepa, ktorý sa predávkoval, žaluje pre smrť syna jeho manažment. Vraj na neho vyvíjali tlak
Zdroj: Wikimedia/Europapress/volně k užití
OSOBNOSTI LIL PEEP
Uložiť Uložené

Matka Lila Peepa stále trvá na tom, že jej syn nechcel vystupovať, potreboval pauzu, no oni ho k tomu napriek tomu nútili.

Lil Peep zomrel v novembri 2017 v dôsledku nerozvážneho kombinovania liekov a ďalších omamných a psychotropných látok. Reprezentant novej vlny amerického rapu však pravdepodobne nebol dostatočnou výstrahou. Po ňom sa predávkovali aj ďalší mladí interpreti vrátane Maca Millera či Juicea WRLD-a. 

Matka zosnulého Lila Peepa teraz v rozhovore pre Pitchfork bližšie opísala, prečo chce prostredníctvom súdneho sporu dokázať, že jej syn za svoju smrť nenesie zodpovednosť sám. Obviňuje z nej manažment rapera, ktorý podľa nej vyvíjal extrémny tlak na profesionálneho hudobníka. 

„Chcem len spravodlivosť pre Gusa,“ povedala Liza Womacková s tým, že chce, aby sa podľa nej zodpovední ľudia postavili pred súd. Tvrdí, že bojuje za systémovú zmenu, pretože je veľa umelcov, ktorí môžu mať rovnaký problém. „Zmena môže prísť, iba ak nájdeme spôsob, ako odstrániť stigmu v otázkach duševného zdravia,“ dodal právny zástupca matky rapera. 

Domov
Zdieľať
Diskusia