Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. apríla 2021, 16:32
Čas čítania 1:07
Tímea Krauszová

Prípad únosu psov Lady Gaga sa posúva: zatkli 5 ľudí vrátane ženy, ktorá psy odovzdala polícii

Prípad únosu psov Lady Gaga sa posúva: zatkli 5 ľudí vrátane ženy, ktorá psy odovzdala polícii
Zdroj: Flickr/Marcen27/volně k užití
NEWS LADY GAGA
Uložiť Uložené

Páchatelia vraj nevedeli, že kradnú psy Lady Gaga.

Speváčke a herečke Lady Gaga ukradli vzácne francúzske buldočky počas ozbrojenej lúpeže vo februári. Prípad sa už posunul, polícia v Los Angeles vo štvrtok vyhlásila, že zatkli 5 ľudí. Medzi nimi je aj žena, ktorá ich priniesla na políciu, informuje britský Guardian.

Odporúčané
Lady Gaga ponúka 500-tisíc dolárov za návrat svojich psov, ktorých jej ukradli pri ozbrojenej lúpeži Lady Gaga ponúka 500-tisíc dolárov za návrat svojich psov, ktorých jej ukradli pri ozbrojenej lúpeži 25. februára 2021, 21:05

Krádež a pokus o vraždu

Útočník s poloautomatickou zbraňou niekoľkokrát vystrelil na opatrovateľa psov, ktorého vážne zranil, schmatol oba psy (Koji a Gustav) a z miesta činu utiekol na bielom aute. Ku krádeži došlo pred jej domom v Los Angeles. Lady Gaga v tom čase pracovala v Taliansku, kde nakrúca film House of Gucci. Za vrátenie psov ponúkala odmenu pol milióna dolárov s tým, že nebude klásť žiadne otázky.

Nie je jasné, či Jennifer McBrideová, ktorá psy o tri dni neskôr priniesla na policajnú stanicu v LA, odmenu dostala. Podľa Guardianu si polícia spočiatku myslela, že s krádežou nemá nič spoločné. 

lady gaga
Zdroj: Instagram/Lady Gaga

Polícia však vo štvrtok vyhlásila, že 50-ročná žena je tiež medzi zatknutými. Chodí totiž s otcom jedného z podozrivých.

Domov
Zdieľať
Diskusia