Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
25. februára 2021, 21:05
Čas čítania 0:33
Adam Novosad

Lady Gaga ponúka 500-tisíc dolárov za návrat svojich psov, ktorých jej ukradli pri ozbrojenej lúpeži

NEWS LADY GAGA PES
Uložiť Uložené

Speváčka a herečka aktuálne natáča film Gucci v Taliansku.

Lady Gaga musí z opačnej strany sveta riešiť krádež svojich psov. Speváčka a herečka momentálne ponúka odmenu 500-tisíc dolárov za návrat svojich dvoch francúzskych buldočkov, uvádza Variety.

Odporúčané
Vrahovia z Martina sa zavraždeným telom pochválili kamarátom. Ukázali im ho v katakombách a zahladili stopy Vrahovia z Martina sa zavraždeným telom pochválili kamarátom. Ukázali im ho v katakombách a zahladili stopy 25. februára 2021, 16:47

Koji a Gustav, ako znejú ich mená, ukradol neznámy ozbrojený muž z rúk muža, ktorý sa o nich stará, zatiaľ čo herečka v Taliansku natáča film Gucci o tejto ikonickej rodine a vražde, ktorá ju zasiahla v roku 1995.

Lady Gaga ponúka 500-tisíc dolárov za návrat svojich psov, ktorých jej ukradli pri ozbrojenej lúpeži
Zdroj: Lady Gaga/Instagram

Polícia z Los Angeles uviedla, že ozbrojená lúpež sa odohrala v stredu 24. februára krátko pred desiatou hodinou večer. Útočník s poloautomatickou zbraňou niekoľkokrát vystrelil na opatrovateľa psov, ktorého vážne zranil, schmatol oboch psov a z miesta činu utiekol na bielom aute.

Aj keď polícia odmietla bližšie komentovať stav opatrovateľa psov, jeho meno aj meno majiteľa chlpáčov, Lady Gaga už so svojím tímom mala založiť mailovú schránku [email protected], prostredníctvom ktorej sa chce skontaktovať s lupičom, vyplatiť za návrat svojich psov sľúbených 500-tisíc dolárov a spokojne pokračovať v natáčaní filmu.

Domov
Zdieľať
Diskusia