Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. februára 2021, 16:47
Čas čítania 0:53
Adam Novosad

Vrahovia z Martina sa zavraždeným telom pochválili kamarátom. Ukázali im ho v katakombách a zahladili stopy

NEWS VRAŽDA
Uložiť Uložené

Vyhrážali sa kamarátom, že keď ich udajú, tak skončia mŕtvi.

Ohavná vražda z Martina otriasla verejnosťou. Dvaja páchatelia zavraždili 47-ročného Jozefa, ktorého vylákali do miestnych katakomb, kde spolu dlhší čas popíjali. Chlapci však potom podľa výpovede chceli zistiť, aký je pocit zavraždiť človeka, tak Jozefovi oznámili, že v ten osudný deň z katakomb živý nevyjde, informuje televízia Markíza.

Krátko pred smrťou sa mali útočníci Jozefa spýtať, aké má pocity pred smrťou. Následne ho mlátili dreveným hranolom, udierali a kopali, ale na záver mu dokonca črepinou podrezali hrdlo a zarezali do hlavy. Jeden z vrahov chcel podľa výpovede vidieť, ako vyzerá ľudský mozog.

Vrahovia z Martina zavraždeným telom pochválili kamarátom. Ukázali im ho v katakombách a zahladili stopy
Zdroj: RTVS/Reprofoto

Z uznesenia o vzatí do väzby však vyplýva, že tento útok obvinených chlapcov nebol jediný. Krátko po vražde sa mali 5. februára vydať s kamarátmi von, pričom jeden z obvinených vrahov napadol skupinku neznámych ľudí postávajúcich pri aute.

Svojim kamarátom sa telo zavraždeného Jozefa rozhodli obvinení ukázať priamo v katakombách. Zaviedli ich do katakomb, kde ležalo telo, jeden z obvinených do neho mal kopať a chváliť sa tým, že ho zavraždili, a následne sa vyhrážali svojim kamarátom, aby ich neudávali na polícii. Ak by tak urobili, vraj by ich zabili. Ukázali im aj vražedné predmety, ktorých sa potom zbavili.

Odporúčané
Slovákov znechutila Cibulkovej dovolenka na Maldivách, ktorou sa chváli na Instagrame. Hrdinovia z prvej línie si zaslúžia oddych? Slovákov znechutila Cibulkovej dovolenka na Maldivách, ktorou sa chváli na Instagrame. Hrdinovia z prvej línie si zaslúžia oddych? 25. februára 2021, 15:16

Policajtom sa obvinení po zadržaní rýchlo k vražde priznali. Sudkyňa ich napokon vzala do väzby, kde zostávajú z obáv, že by mohli ovplyvňovať svedkov a mariť vyšetrovanie. Súd toto rozhodnutie odôvodnil tak, že muži zaútočili na bezbrannú obeť, ktorá neprejavovala odpor a vyšším stupňom agresivity ju napokon ubili na smrť.

Domov
Zdieľať
Diskusia