Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. februára 2021, 15:16
Čas čítania 1:14
Adam Novosad

Slovákov znechutila Cibulkovej dovolenka na Maldivách, ktorou sa chváli na Instagrame. Hrdinovia z prvej línie si zaslúžia oddych?

NEWS DOMINIKA NAVARA CIBULKOVÁ DOVOLENKA MALDIVY
Uložiť Uložené

Dominika Cibulková oslavuje výročie svojho vzťahu exotickou dovolenkou na Maldivách.

Dominika Cibulková opäť rozvášnila obyvateľov Slovenska na sociálnych sieťach. Tentokrát sa na svojom Instagrame, kde si po škandále s prednostným očkovaním zo začiatku roka vypla možnosť komentovať príspevky, pochválila fotografiami z dovolenky na exotických Maldivách. 

Na Maldivy sa Cibulková so svojím manželom vracajú pravidelne, pretože podľa popisu príspevku v exotike oslavujú svoje 10. výročie vzťahu. V minulosti sa však bývalá tenistka na ostrov pozrela už 8-krát. Momentálna situácia však dovolenkám nepraje, a tak musí väčšina Slovákov dodržiavať zákaz vychádzania, pretože vakcín zatiaľ nie je dostatok, nemocnice praskajú vo švíkoch a počty nových prípadov zostávajú naďalej vysoké.

Odporúčané
Dominika Cibulková opäť porušuje opatrenia, na Instagram pridala fotku s kamarátkou bez rúška Dominika Cibulková opäť porušuje opatrenia, na Instagram pridala fotku s kamarátkou bez rúška 9. februára 2021, 21:49

 Aj keď ľudia nemohli komentovať priamo fotky Dominiky Cibulkovej, na profile Zomri sa v reakcii na exotickú dovolenku objavilo viacero vtipných meme obrázkov. V komentároch pod nimi sa ľudia nielenže rozčuľovali, ale už Cibulkovej dovolenky vnímali skôr sarkasticky.

Jedna z komentujúcich skúsila opísať, ako sa mohla bývalá tenistka na Maldivy dostať: „To sa len išla popýtať na voľný let a zrazu bola vovedená do omylu v lietadle na Maldivy.“

Vycestovať z krajiny po splnení všetkých potrebných podmienok pritom nie je zakázané, takže Dominika Cibulková neporušila žiadne opatrenia, keď sa na dovolenku vydala, ale ľudí očividne znechutil iný uhol pohľadu.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Dominika Cibulkova (@domicibulkova)

Nepáčilo sa im, že zatiaľ čo sa Dominika Cibulková prednostne dostala k vakcíne, a potom na oplátku odpracovala pár hodín v nemocnici ako dobrovoľníčka, tak krátko po obdržaní druhej dávky vakcíny a vytvorení imunity hneď vyrazila do sveta, odkiaľ domov posiela lákavé momentky, o akých môže bežný človek len snívať. Vraj nech si dovolenkuje, ale nech si radšej fotky necháva pre seba.

Odporúčané
Pripravte sa včas: Zmeny, ktoré by vám mohli dovolenku v Chorvátsku znepríjemniť Pripravte sa včas: Zmeny, ktoré by vám mohli dovolenku v Chorvátsku znepríjemniť 1. marca 2024, 16:21

Jeden z top komentárov pod meme obrázkom na Zomri skonštatoval, že Cibulkovej chýba sebareflexia. „Tu už úplne absentuje nejaká sebareflexia. Kebyže aspoň si tam ide a netrepe to na Ig. Ale už dlho nepribudla fotečka na dovči...“ poznamenal užívateľ. 

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený zomriofficial (@zomriofficial)

Domov
Zdieľať
Diskusia