Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. februára 2021, 21:49
Čas čítania 0:45
Viktor Kniš

Dominika Cibulková opäť porušuje opatrenia, na Instagram pridala fotku s kamarátkou bez rúška

NEWS DOMINIKA NAVARA CIBULKOVÁ
Uložiť Uložené

Známa bývalá tenistka sa na Instagrame najprv pochválila fotkami s manželom, neskôr pridala aj fotky s kamarátkou.

Najprv sa nechala prednostne zaočkovať, potom ju odfotili bez rúška s kamarátkou, neskôr bola venčiť psíka bez vôdzky. Dominika Cibulková plní titulky kauzami, ktoré znepokojujú verejnosť v čase, kedy väčšina Slovákov sedí doma a čaká, kým pandémia aspoň trochu poľaví.

Známa bývalá tenistka sa však opäť pripomenula po svojom – na svojom Instagrame zverejnila fotografie, na ktorých porušuje vládne opatrenia. Konkrétne fotografiou s kamarátkou Barborou Franekovou.

Pravidlá totiž jasne hovoria, že v okolí osôb mimo domácnosti si môžeme rúško zložiť iba v prípade, že sa osoba nachádza vo vzdialenosti aspoň 5 metrov. 

Odporúčané
Dominika Cibulková dostala v bratislavskom parku pokutu. Pri venčení psa porušila zákaz Dominika Cibulková dostala v bratislavskom parku pokutu. Pri venčení psa porušila zákaz 30. januára 2021, 15:57

„Výnimku z nosenia rúška majú osoby v exteriéroch mimo zastavaného územia (intravilánu) obce, pokiaľ sú od ostatných osôb, s ktorými nežijú v jednej domácnosti, vzdialené viac ako 5 metrov,“ uvádza ako jednu z výnimiek Úrad verejného zdravontíctva.

Domov
Zdieľať
Diskusia