Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
30. januára 2021, 15:57
Čas čítania 0:44
Daniel Mikolášik

Dominika Cibulková dostala v bratislavskom parku pokutu. Pri venčení psa porušila zákaz

OSOBNOSTI DOMINIKA NAVARA CIBULKOVÁ
Uložiť Uložené

Dominika Cibulková a jej kamarátka dostali v Sade Janka Kráľa blokovú pokutu.

Kritika voči bývalej slovenskej tenistke Dominike Cibulkovej neutícha, práve naopak. Po tom, čo sa 10. januára prevalila kauza o prednostnom zaočkovaní proti koronavírusu bývalej slovenskej reprezentantky aj napriek tomu, že nepatrí do kritickej infraštruktúry, vyšli na povrch aj ďalšie pochybenia. 

Odporúčané
Dominika Cibulková bola prednostne zaočkovaná proti koronavírusu, aj keď nepatrí do kritickej infraštruktúry Dominika Cibulková bola prednostne zaočkovaná proti koronavírusu, aj keď nepatrí do kritickej infraštruktúry 10. januára 2021, 11:42

Používatelia na sociálnych sieťach ju napríklad skritizovali po tom, čo sa na verejnosť dostala fotografia z bratislavského Starého mesta, na ktorej sa Cibulková neraz pohybuje s priateľmi a bez rúška. Najnovšie však Plus 7 dní poukazuje na to, že ex-tenistka opäť porušila zákaz, tentokrát v Sade Janka Kráľa.

V sobotu doobeda údajne s kamarátkou venčili psov v tomto petržalskom parku, v ktorom je však zákaz voľného pohybu zvierat. Hliadka petržalskej mestskej polície si všimla, že dvojica mala psov pustených z vôdzok, čím porušila zákaz. Dominika Cibulková tak spoločne s kamarátkou dostali blokovú pokutu. Podľa všetkého vo výške 30 eur.

„Dominika Cibulková bola riešená za porušenie všeobecne záväzného nariadenia, ktorým sa upravujú niektoré podmienky držania psov. Za porušenie VZN je možné uložiť pokutu do výšky 30 eur“ potvrdil pre PLUS 7 DNÍ hovorca mestskej polície Peter Pleva. Bývalá športovkyňa sa však k incidentu odmietla vyjadriť.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Dominika Cibulkova (@domicibulkova)

Domov
Zdieľať
Diskusia