Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. apríla 2021, 12:18
Čas čítania 0:35
Richard Balog

Kanye West a Balenciaga si uctili pamiatku DMX-a limitovaným tričkom, ktoré môže byť tvoje za 200 eur

Kanye West a Balenciaga si uctili pamiatku DMX-a limitovaným tričkom, ktoré môže byť tvoje za 200 eur
Zdroj: Complex
MÓDA
Uložiť Uložené

Hodnota jednotlivých kúskov bude o niekoľko rokov radovo v tisícoch eur rovnako ako v prípade zberateľských predmetov s odkazom na Tupaca Shakura či iné hudobné legendy.

9. apríla 2021 obletela svet smutná správa o úmrtí rapera DMX-a. Jeden z najúspešnejších rapových interpretov z prelomu tisícročí mal dlhodobé problémy s drogami, ktoré boli podľa dostupných informácií aj príčinou jeho infarktu a následného skonania v nemocnici na predmestí New Yorku. 

Kondolencie na sociálnych sieťach postupne vyjadrili mnohí známi kolegovia z hudobnej či hereckej brandže, ale aj milióny verných poslucháčov. Práve pre nich je určené čierne tričko s dlhými rukávmi, ktoré pred včerajším pohrebom zosnulého člena Ruff Ryders  spoločne predstavili Balenciaga a značka YEEZY

Výsledkom je kúsok s portrétom Earla Simmonsa a krížmi na prednej časti, nápisom In Loving Memory na chrbte a dátumami interpretovho narodenia a úmrtia na rukávoch. Cena za 1 kus je v prepočte približne 200 eur vrátane všetkých poplatkov (clo, DPH). Celý zisk z predaja poputuje členom rodiny.

Záznam z poslednej rozlúčky, ktorá sa konala v športovej aréne Barclays Center, nájdeš na Youtube.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by COMPLEX (@complex)

Odporúčané
Heron Preston predstavil svoju kolekciu pre značku Calvin Klein. Nechýba spodná bielizeň ani poctivý denim    Heron Preston predstavil svoju kolekciu pre značku Calvin Klein. Nechýba spodná bielizeň ani poctivý denim 23. apríla 2021, 17:49
Domov
Zdieľať
Diskusia