Ak ti niečo veľmi chutí, málokedy riešiš prečo. Nie je to však škoda? Najnovší Podgast ti naloží všetky vedecké zaujímavosti a poznatky o jedle, ktoré si doteraz prehliadal.
Odoberaj zadarmo na: Spotify, Apple podcasty, Google podcasty.
Čo sú podcasty a ako ich počúvať? Dozvieš sa tu.
Sleduj Podgast na Refresheri.
- Ako funguje fermentácia a ako súvisí s témou vegánstva.
- Ako funguje spaľovanie a chudnutie a čo si v tomto smere doteraz robil zle.
- Či má veda čo povedať k udržateľnosti gastronómie a k ekologickej stránke potravín.
Vedátor, vlastným menom Samuel Kováčik, je chyba v matrixe: známou osobnosťou na slovenských sociálnych sieťach sa stal vďaka svojmu rozumu, inteligencii a odborným vedomostiam, ktoré zaujímavou a prístupnou formou popularizuje medzi širokou verejnosťou. Do Podgastu prišiel nielen ako známa osobnosť, ale aj ako studnica zaujímavých vedomostí a faktov o gastronómii.
Podgast je podcast, ktorý vychádza každú stredu a pre Refresher ho tvorí foodbloger Čoje. Volá si doň zaujímavých hostí, s ktorými sa pustí do reči bez osnov a pravidiel. Začnú o jedle a skončia pri hocičom, na čo majú chuť. Dajte Podgastu odber na platforme, na ktorej počúvate podcasty a hudbu. Neujde vám žiadna časť s parádnymi hosťami nielen z oblasti gastronómie.