Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednávaj si z množstva reštaurácií so skvelými zľavami na Wolte. S doručením.Objednaj si jedlo
21. apríla 2021, 13:14
Čas čítania 0:45
Matej Ohrablo Čoje

Vedátor: Vedcom sa podarilo vrátiť uvarené vajce do surového stavu, môže to pomôcť liečiť rakovinu

PODCASTY PODGAST VEDA A VÝSKUM
Uložiť Uložené
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednaj si jedlo

Ak ti niečo veľmi chutí, málokedy riešiš prečo. Nie je to však škoda? Najnovší Podgast ti naloží všetky vedecké zaujímavosti a poznatky o jedle, ktoré si doteraz prehliadal.

 Odoberaj zadarmo na: Spotify, Apple podcasty, Google podcasty.

Čo sú podcasty a ako ich počúvať? Dozvieš sa tu.

Sleduj Podgast na Refresheri.

V tomto podcaste sa okrem iného dozvieš:
  • Ako funguje fermentácia a ako súvisí s témou vegánstva.
  • Ako funguje spaľovanie a chudnutie a čo si v tomto smere doteraz robil zle.
  • Či má veda čo povedať k udržateľnosti gastronómie a k ekologickej stránke potravín.

Vedátor, vlastným menom Samuel Kováčik, je chyba v matrixe: známou osobnosťou na slovenských sociálnych sieťach sa stal vďaka svojmu rozumu, inteligencii a odborným vedomostiam, ktoré zaujímavou a prístupnou formou popularizuje medzi širokou verejnosťou. Do Podgastu prišiel nielen ako známa osobnosť, ale aj ako studnica zaujímavých vedomostí a faktov o gastronómii.

Podgast je podcast, ktorý vychádza každú stredu a pre Refresher ho tvorí foodbloger Čoje. Volá si doň zaujímavých hostí, s ktorými sa pustí do reči bez osnov a pravidiel. Začnú o jedle a skončia pri hocičom, na čo majú chuť. Dajte Podgastu odber na platforme, na ktorej počúvate podcasty a hudbu. Neujde vám žiadna časť s parádnymi hosťami nielen z oblasti gastronómie.

V prípade akýchkoľvek návrhov alebo pripomienok k podcastom nám napíš na adresu [email protected].
Domov
Zdieľať
Diskusia