Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. apríla 2021, 17:12
Čas čítania 0:32
Adam Novosad

V Jasnej sa od budúceho týždňa začína znovu lyžovať. Na Chopku si môžeš vychutnať zjazdovky len s negatívnym testom

NEWS LYŽOVANIE SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Lyžiarska sezóna sa blíži ku koncu, ale na zjazdovkách je stále dostatok snehu.

Na Slovensku sa od budúceho pondelka 19. apríla uvoľňujú opatrenia, a tak si na svoje prídu nielen ľudia dychtiví po nakupovaní v opätovne otvorených obchodoch, ale aj milovníci lyžovania, informuje Jasná.sk.

Odporúčané
Na súde kričal „Na stráž“. Najvyšší súd odsúdil ďalšieho člena extrémistickej ĽSNS Na súde kričal „Na stráž“. Najvyšší súd odsúdil ďalšieho člena extrémistickej ĽSNS 15. apríla 2021, 13:16

Zimná sezóna sa síce pomaly končí, lenže vo vyšších nadmorských výškach je snehu stále dostatok, čo v kombinácii s umelým zasnežovaním otvára možnosť zalyžovať si možno posledný raz v tejto sezóne. Uvedomujú si to aj na Chopku, kde spoločnosť Tatry Mountain Resorts ohlásila lyžovačku od 22. apríla.

Ilustračná fotografia.
Ilustračná fotografia. Zdroj: TASR/Oliver Ondráš

Zalyžovať si bude môcť prísť každý, kto sa pred vstupom na lanovku bude vedieť preukázať negatívnym testom, ktorý nebude starší ako 72 hodín. V opačnom prípade bude vstup zamietnutý a budeš si musieť vybaviť test alebo sa otočiť a odísť domov.

Na oficiálnej stránke strediska Jasná svietia dátumy od 22. apríla do 25. apríla, a tak si v prípade priaznivej situácie budeš môcť zalyžovať od budúceho štvrtka až do konca nasledujúceho víkendu.

Domov
Zdieľať
Diskusia