Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. marca 2021, 22:48
Čas čítania 0:51
Tímea Krauszová

Slováci vyhrali nad Rusmi v treťom kole kvalifikácie 2:1

ŠPORT FUTBAL ŠPORT
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Zápas sa odohral na Štadióne Antona Malatinského v Trnave.

Slováci vyhrali kvalifikačný zápas na MS 2022 s Ruskom 2:1. Zápas sa hral v Trnave bez prítomnosti divákov, víťazstvom na domácej pôde naši futbalisti uzavreli marcový trojzápasový blok kvalifikácie na majstrovstvá. Táto výhra bola podmienkou, aby sme si udržali šancu na postup. S piatimi bodmi sme sa posunuli na tretie miesto tabuľky skupiny H.

Slovenskí futbalisti zľava Róbert Mak, strelec gólu Milan Škriniar, Ondrej Duda a Jakub Hromada sa tešia z úvodného gólu na 1 : 0 v kvalifikačnom zápase H-skupiny MS 2022 Slovensko – Rusko.
Slovenskí futbalisti zľava Róbert Mak, strelec gólu Milan Škriniar, Ondrej Duda a Jakub Hromada sa tešia z úvodného gólu na 1 : 0 v kvalifikačnom zápase H-skupiny MS 2022 Slovensko – Rusko. Zdroj: TASR/Martin Baumann

Rusi mali pritom lepšiu štartovaciu pozíciu, boli na čele tabuľky so 6 bodmi. Slováci mali dva body za dve remízy proti Cypru (0:0) a Malte (2:2) a boli na štvrtom mieste.

Domov
Zdieľať
Diskusia