Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. marca 2021, 11:25
Čas čítania 0:37
Viktor Kniš

VIDEO: Petra Vlhová výrazne chybovala v prvom kole, ustála však moment jazdy na jednej lyži

ŠPORT PETRA VLHOVÁ
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Petra Vlhová dnes bojuje o veľkolepé víťazstvo vo Svetovom pohári.

Nechýbalo veľa a slovenská lyžiarka Petra Vlhová mohla mať vážny problém. Veľkú chybu na tretej bránke v prvom kole finálového slalomu Svetového pohára vo švajčiarskom Lenzerheide však ustála a usadila na 6. mieste.

Momentálne zaostáva o 1,84 sekundy za vedúcou Rakúšankou Katharinou Liensbergerovou. Druhá je Kristin Lysdahlová z Nórska so stratou +0,70 s a na tretej pozícii figurovala Američanka Mikaela Shiffrinová so stratou +0,90 s.

Odporúčané
Stávky na Vlhovú sa pohybujú v tisíckach eur: Bookmaker Niké sa podelil o svoje tipy Stávky na Vlhovú sa pohybujú v tisíckach eur: Bookmaker Niké sa podelil o svoje tipy 19. marca 2021, 17:22

Petru čaká náročné druhé kolo, ak však uspeje, môže definitívne potvrdiť zisk veľkého krištáľového glóbusu pre celkovú víťazku Svetového pohára. Stačí jej na to obsadiť akúkoľvek bodovanú priečku – teda skončiť do 15. miesta. V celkovom hodnotení má pred druhou Larou Gutovou-Behramiovou náskok 96 bodov.

Krátko po jazde už Petra Vlhová neskrývala tlak zo záverečnej časti Svetového pohára. „Už sú obrovské tlaky a toto prvé kolo som nezvládla. Dám maximum do druhého kola a uvidíme,“ reagovala pre RTVS. „Hneď na začiatku som spravila drobnú chybu, trošku ma to vyviedlo z miery a nešla som dobre,“ hodnotila svoju jazdu a dodala, že zjazdovka je vo veľmi zlom stave. 

 

Domov
Zdieľať
Diskusia