Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento obsah je PR správa spoločnosti Niké
19. marca 2021, 17:22
Čas čítania 1:37
Sponzorovaný obsah

Stávky na Vlhovú sa pohybujú v tisíckach eur: Bookmaker Niké sa podelil o svoje tipy

ŠPORT NIKE PETRA VLHOVÁ
Uložiť Uložené
Citlivý obsah
Článok môže obsahovať:
  • produkty a služby určené pre osoby staršie ako 18 rokov
  • sex, nahotu a iný NSFW obsah
  • násilie, krv alebo obsah nevhodný pre citlivé povahy
mám nad 18 rokov (zobraziť obsah)
späť na hlavnú stránkuSpäť

Populárna akcia Tiket za tiket od Niké vrcholí: Stav si na Petru Vlhovú a získaj 10 eur zadarmo.

Celé Slovensko upiera zrak do Švajčiarska. Našu Petru Vlhovú delí už len malý krok od zisku veľkého krištáľového glóbusu. Pri tejto príležitosti si jej hlavný partner stávková spoločnosť Niké pre svojich klientov pripravila populárnu akciu Tiket za tiket.

O tom, ako získať štedrú odmenu od Niké, hovorí hlavný bookmaker jednotky na stávkovom trhu Richard Slušný. „Každý tipujúci, ktorý uzavrie ľubovoľnú stávku na alpské lyžovanie v hodnote aspoň 10 eur, dostane od Niké odmenu vo forme voľného tiketu v sume 10 eur. Ten následne môže použiť na akúkoľvek stávku s kurzom tiketu od 1,05.“

Petra Vlhová.
Petra Vlhová. Zdroj: TASR/Martin Baumann

Okrem populárnej a pre tipujúcich mimoriadne výhodnej akcie prináša Niké pre svojich hráčov aj celý rad kurzových stávok. „Máme v ponuke stávky na celkovú víťazku Svetového pohára a takisto na víťazku v slalome, ktorou môže byť okrem Petry aj Liensbergerová alebo Shiffrinová. Samozrejme, máme vypísané stávky na víťazku a poradie v každej finálovej disciplíne, stávky na duely medzi pretekárkami, kto bude viesť po 1. kole slalomu, obrovského slalomu,“ upresnil Slušný. Tipujúci môžu takisto reagovať na vývoj v daných pretekoch, a to v čoraz populárnejších LIVE stávkach.

Na základe prijatých stávok však tipujúci nepochybujú o tom, že Petra veľký glóbus získa. Stávky na jej víťazstvo sa pohybujú v tisíckach eur. Počas celej sezóny bola Petra medzi tipujúcimi najčastejšou voľbou spomedzi lyžiarov. Slováci sú pri tipovaní často patrioti. Petra im dôveru splatila svojimi úspechmi.


Bookmaker uviedol, že v Niké zaznamenali veľa výherných tiketov, na ktorých sa Vlhová vyskytovala. Aj napriek jej relatívnym neúspechom v obrovskom slalome v Jasnej sa našiel tipujúci, ktorý na ňu stavil pri kurze 15,0 až 2 000 eur a vyhral tak krásnych 30 000 eur. 

Vlhová
Zdroj: TASR/AP


Bookmaker Richard Slušný si pre tipujúcich pripravil aj niekoľko tipov. Myslí si, že situácia v súboji o malý glóbus je veľmi zaujímavá. Medzi Vlhovou, Shiffrinovou a Liensbergerovou sú len malé bodové rozdiely a bude sa rozhodovať každé miesto v poradí, ktoré sa im podarí získať v sobotnom slalome. „Ak sa Petra umiestni v slalome do 2. miesta, určite sa stane celkovou víťazkou malého glóbusu za slalom bez ohľadu na umiestnenie súperiek. Takže odporúčam túto stávku v kurze 1,8,“ dodáva.

Registrácia v Niké sa oplatí

Akcia Tiket za tiket je určená pre hráčov Niké. Pokiaľ ním však ešte nie si, aj pre teba máme skvelú ponuku. Zaregistruj sa na www.nike.sk práve teraz! Niké ti následne po registrácii a doplnení tvojich údajov pripíše na konto 20 eur úplne zadarmo. 

niké
Zdroj: Niké
Zodpovedné hranie
Zákaz hrania hazardných hier osobám mladším ako 18 rokov. Nadmerné hranie hazardných hier môže viesť k silnej závislosti a poškodiť zdravie. Hazardné hry predstavujú riziko vysokých finančných strát. Linka pomoci pre problémy s hraním: 0800 800 900. 
Späť
Zdieľať
Diskusia