Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. marca 2021, 20:09
Čas čítania 0:52
Daniel Mikolášik

Internetom sa šíri fotka, kde Kiska bozkáva Čaputovú. Nerešpektujú vraj pandemické opatrenia, no ide o hoax

NEWS ANDREJ KISKA ZUZANA ČAPUTOVÁ
Uložiť Uložené

Fotka v skutočnosti vznikla rok pred pandémiou.

Prezidentka SR Zuzana Čaputová sa v pondelok v Prezidentskom paláci stretla s exprezidentom Andrejom Kiskom. Stretnutie sa uskutočnilo rok po konaní parlamentných volieb a hovoriť mali o tom, čím si Slovensko za toto obdobie prešlo. 

Odporúčané
Marek z Očami farmácie: Bádateľ šíri dezinformačnú spodinu. Trestné stíhanie je opodstatnené (Rozhovor) Marek z Očami farmácie: Bádateľ šíri dezinformačnú spodinu. Trestné stíhanie je opodstatnené (Rozhovor) 14. januára 2021, 9:30

Ich stretnutie však nenechalo chladnou domácu dezinformačnú scénu, ktorá si informácie opäť interpretovala po svojom. Portál Omediach.com upozorňuje na hoax šíriaci sa slovenským internetom, ktorý rozoberá to, že Čaputová a Kiska vraj nerešpektujú pandemické bezpečnostné opatrenia.

Kritický status používateľky s menom Iza Bela, ktorý mal len za pár hodín stovky zdieľaní a množstvo nahnevaných komentárov, je doplnený o fotografie prezidentky a exprezidenta, ako sa bozkávajú a ani jeden z nich pri sebe nemá rúško.

Domov
Zdieľať
Diskusia