Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. marca 2021, 17:01
Čas čítania 0:41
Daniel Mikolášik

Nahý muž v Bratislave onanoval v otvorenom okne svojho bytu. Ukájal sa na okoloidúcich blízko detského ihriska

NEWS BRATISLAVA
Uložiť Uložené

Muž v rúšku z druhého poschodia je vraj známa firma.

Vo facebookovej skupine Vrakuňa Bratislava jedna z obyvateliek upozornila na kontroverzný prípad, ku ktorému došlo v popoludňajších hodinách v bratislavskej mestskej časti.  V otvorenom okne jedného z bytov na Jedľovej ulici totiž stál nahý muž a onanoval. Zdesená Vrakunčanka navyše upozornila, že muž sa sexuálne ukájal v blízkosti detského ihriska.

Odporúčané
Už by to chcelo vyskúšať nejaké mladšie mäsko. Boli sme na slovenskej nudapláži, takto s nami koketovali nahé dôchodkyne Už by to chcelo vyskúšať nejaké mladšie mäsko. Boli sme na slovenskej nudapláži, takto s nami koketovali nahé dôchodkyne 28. júla 2020, 10:39

O prípade píše aj Zoznam.sk, ktorý v súvislosti s prípadom oslovil aj starostu Vrakune Martina Kuruca. „Som šokovaný a znechutený takým správaním človeka a dúfam, že polícia zakročí čím skôr, aby sa predišlo problémom do budúcnosti,“ reagoval Kuruc.

Muž z druhého poschodia je pritom podľa všetkého známa firma. Jedna z obyvateliek totiž poukázala na fakt, že to robí pravidelne. „Myslím, že to môže byť taký starý kretén, čo to robieva aj vonku na ulici. Veľká náhoda, aby ich bolo na jednom mieste toľko,“ reagovala ďalšia obyvateľka v skupine.

Domov
Zdieľať
Diskusia