Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. februára 2021, 11:18
Čas čítania 0:28
Adam Novosad

Starostu obce pri Banskej Bystrici usmrtilo vlastné auto na dvore

NEWS SLOVENSKO SMRŤ
Uložiť Uložené

Starosta obce Selce Ján Kupec svojim zraneniam v nemocnici podľahol.

V obci Selce neďaleko Banskej Bystrice sa vo štvrtok večer odohrala nečakaná tragédia. Zahynul pri nej starosta tejto obce Ján Kupec, ktorého malo nepríjemnou zhodou náhod usmrtiť vlastné auto. Vozidlo bolo podľa dostupných informácií zaparkované na dvore pri jeho dome, ale z dosiaľ nezistených príčin starostu auto prešlo a zakliesnilo, uvádza BBOnline.

Podľa informácií portálu Noviny.sk mal Kupec krátko pred tragédiou prísť domov z obchodu. Z auta mal potom vyberať nákup, keď sa nevedno prečo pohlo a zakliesnilo ho.

Odporúčané
Unikli sprísnené opatrenia, ktoré vraj Slovensko čakajú v najbližších dňoch na boj proti Covidu-19 Unikli sprísnené opatrenia, ktoré vraj Slovensko čakajú v najbližších dňoch na boj proti Covidu-19 27. februára 2021, 9:45

Na dvore mal muža zakliesneného pod autom nájsť jeho syn, ktorý okamžite zavolal záchranárov. Spod auta ho museli vyslobodiť privolaní hasiči. Starostu následne záchranári previezli do nemocnice, kde ho uviedli do umelého spánku, ale v kritickom stave mu lekári nanešťastie nedokázali pomôcť a svojim zraneniam podľahol.

Domov
Zdieľať
Diskusia