Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. februára 2021, 15:56
Čas čítania 0:35
Lukáš Čelka

Opitého vodiča z okresu Trebišova zastavila až kaplnka. Nezvládol zákrutu a vyletel z cesty

Opitého vodiča z okresu Trebišova zastavila až kaplnka. Nezvládol zákrutu a vyletel z cesty
Zdroj: Facebook / Polícia SR - Košický kraj
NEWS AUTONEHODA
Uložiť Uložené

Nafúkal takmer 3 promile.

37-ročného opitého vodiča z Trebišovského okresu zastavila až kaplnka. Auto značky VW Golf ostalo zdemolované a pri náraze utrpela spolujazdkyňa ťažké zranenia. O prípade informovala polícia na svojom Facebooku.

„Dnes ráno viedol vodič z okresu Trebišov vozidlo zn. VW Golf po Hlavnej ulici v obci Zemplínska Teplica v smere od obce Egreš na Košice. Pri vchádzaní do ľavotočivej zákruty z doposiaľ nezistených príčin zišiel z cesty, narazil do dopravnej značky a následne do murovanej kaplnky," stálo v príspevku polície.

Odporúčané
Ruský diplomat si musel zo Severnej Kórey vlastnoručne odtlačiť rodinu na koľajovom vozíku. Nemal inú možnosť Ruský diplomat si musel zo Severnej Kórey vlastnoručne odtlačiť rodinu na koľajovom vozíku. Nemal inú možnosť 26. februára 2021, 14:15

Vodič nafúkal až 1,30 mg/l alkoholu, čo je v prepočte 2,71 promile. Podľa prvotných zistení polície sa spolujazdkyňa vo vozidle zranila ťažko a vodič sa zo zranení bude liečiť minimálne 3 týždne.

Domov
Zdieľať
Diskusia