Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. februára 2021, 9:56
Čas čítania 1:14
Viktor Kniš

6ix9ine vysvetlil, prečo sa na pol roka odmlčal. Priznal, že vážil skoro 100 kíl

OSOBNOSTI 6IX9INE
Uložiť Uložené

Dúhový raper zverejnil príspevok, v ktorom sa po dlhej dobe prihovára fanúšikom s pokorou a úprimnosťou.

Keď dúhový raper na jeseň 2020 vydal neúspešný druhý sólový album, na niekoľko mesiacov zmizol zo sociálnych sietí. Počuli sme o ňom len raz, keď ho museli hospitalizovať, pretože sa predávkoval spaľovačom tuku a kofeínom. Dnes priznáva, že sa odmlčal, pretože zásadným spôsobom po prepustení z väzenia pribral a necítil sa pohodlne. 

„Skutočný dôvod, prečo som na 6 mesiacov opustil Instagram a hudbu je, že som v septembri pribral najviac vo svojom živote. Vážil som 93 kíl a v živote som si prechádzal veľa vecami. Jednoducho som stále jedol a jedol. Následne som si povedal, že musím odložiť hudbu bokom a zamerať sa na seba,“ dodal Tekashi s tým, že sa mu podarilo zhodiť približne 27 kíl. 

Cieľom príspevku je podľa rapera motivovať ostatných, aby si uvedomili, že každý v živote potrebuje na chvíľu pauzu, aby dostal sám seba pod kontrolu. V tomto momente motivačné a pokorné vyjadrenie skončilo. 6ix9ine príspevok zakončil slovami o tom, ako je a navždy bude kráľom New Yorku. Tvrdí, že to dokazujú aj štatistiky. 

Odporúčané
6ix9ine: Som ako Joker, ktorého chceš nenávidieť, ale miluješ ho 6ix9ine: Som ako Joker, ktorého chceš nenávidieť, ale miluješ ho 23. februára 2021, 12:54

Tekashi sa nedávno o slovo prihlásil novou skladbou, zároveň avizuje, že chystá aj ďalšie videosingle. Novinka s názvom ZAZA má všetko, na čo sú poslucháči v Tekashiho tvorbe zvyknutí. V klipe nechýbajú sporo odeté ženy, peniaze či kontroverzné scény. 

6ix9ine je na slobode od apríla 2020. Krátko po vypuknutí pandémie koronavírusu ho podmienečne prepustili so sledovacím náramkom, keďže bol ako astmatický pacient vo vysokom ohrození v prípade, že by sa nakazil. O niekoľko týždňov mu náramok zložili. Pôvodne mu síce hrozilo až 47 rokov za mrežami, keďže však ochotne udal celý nebezpečný gang Nine Trey, trest mu výrazne znížili. 

Kontroverzný raper sa už čoskoro objaví v dokumentárnom filme o jeho osobe, ktorý by mal byť sondou do života chlapca zo sídliska, z ktorého sa stal člen gangu a následne udavač, ktorý vymenil svoju slobodu za uväznenie nebezpečných ľudí. 

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa @6ix9ine

Domov
Zdieľať
Diskusia