Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. februára 2021, 12:54
Čas čítania 0:41
Viktor Kniš

6ix9ine: Som ako Joker, ktorého chceš nenávidieť, ale miluješ ho

NEWS 6IX9INE
Uložiť Uložené

Tekashi sa v dokumentárom filme, ktorý zachytáva, ako sa z nevýrazneho chlapca stáva „superzločinec“.

Čoskoro uzrie svetlo sveta dokumentárny film o Tekashim, v ktorom účinkuje aj on sám. Snímka z dielne Showtime zachytáva život dúhového rapera od momentov, kedy bol neznámym chlapcom z newyorkského sídliska, ktorý túži po sláve.

Dozvieme sa tiež, ako vyzerá život jedného z najsledovanejších raperov dnes – pár mesiacov po prepustení z väzenia, odkiaľ sa dostal vďaka spolupráci s políciou.

Sám sa prirovnáva superhrdinovi, neskôr však dodáva, že nechce byť tým dobrým, chce byť  superzločincom. Najbližšie má podľa svojich slov k Jokerovi, ktorého síce ľudia chcú nenávidieť, ale napriek tomu ho milujú. „Na jednej strane si hovoríš, ako ho nemáš rád a na druhej sa na neho nevieš prestať pozerať,“ pokračuje ďalej Tekashi v nezverejnenej časti úryvku rozhovoru, ktorý cituje Complex

Odporúčané
6ix9ine sa v novom klipe kúpe v peniazoch a uťahuje si z rapera Meek Milla. Na svete je nový beef 6ix9ine sa v novom klipe kúpe v peniazoch a uťahuje si z rapera Meek Milla. Na svete je nový beef 20. februára 2021, 12:24

Nedávno uzrel svetlo sveta aj dokument od Hulu, ktorý mapoval Tekashiho kariéru od nevýrazného chlapca zo sídliska až po obrovskú hviezdu. 6ix9ine v ňom odmietol účinkovať, pravdepodobne kvôli tomu, že už prijal pozvanie do filmu pre Showtime. Otázkou je tiež miera kritiky, s akou budú v tomto prípade tvorcovia k raperovi pristupovať. 

Domov
Zdieľať
Diskusia