Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. februára 2021, 12:24
Čas čítania 0:53
Viktor Kniš

6ix9ine sa v novom klipe kúpe v peniazoch a uťahuje si z rapera Meek Milla. Na svete je nový beef

HUDBA 6IX9INE
Uložiť Uložené

6ix9ine sa po niekoľkomesačnej odmlke vrátil s novou tvorbou.

6ix9ine splnil sľub a vydal nový videoklip, ktorý fanúšikom sľúbil v prípade, že mu venujú 100-tisíc komentárov pod instagramovým príspevkom s ukážkou skladby. Prezradil tiež, že počas niekoľkomesačnej prestávky pripravil aj ďalšie skladby, a tak je pravdepodobné, že o ňom budeme počuť aj niekoľko nasledujúcich piatkov.

Novinka s názvom ZAZA má všetko, na čo sú poslucháči v Tekashiho tvorbe zvyknutí. V klipe nechýbajú sporo odeté ženy, peniaze či kontroverzné scény. Tou najzaujímavejšou je tentokrát záznam z osobného stretnutia Tekashiho a Meek Milla pred pár dňami.

Keďže si dvojica do reálneho sveta preniesla svoj instagramový spor, pri osobnom stretnutí to podľa očakávaní iskrilo. K bitke nakoniec nedošlo, 6ix9ine však využil záber na Meek Millovu tvár, čo bude mať pravdepodobne ešte dohru na sociálnych sieťach.

Domov
Zdieľať
Diskusia