Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
24. februára 2021, 11:33
Čas čítania 0:53
Viktor Kniš

Vlhová skončila u zubára: Zuby som mala trochu v inej pozícii, bolo tam trochu krvi

ŠPORT PETRA VLHOVÁ
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Líderka Svetového pohára Petra Vlhová v týchto dňoch trénuje v Jasnej, kde sa už čoskoro uskutočnia ďalšie dôležité preteky.

Petra Vlhová nedávno pricestovala na Slovensko, aby mohla tráviť čas s rodinou a zároveň sa pripraviť na kopec v Jasnej, kde sa o dva týždne uskutočnia preteky Svetového pohára.

Slovenská šampiónka sa počas jednej z tréningových jázd nepríjemne zranila a aj keď nejde o problém, ktorý by jej skomplikoval kariérny postup, v najbližších dňoch a týždňoch bude pociťovať obmedzenie. 

Podľa Sportnet si pri páde Petra poranila tvár a zuby, kvôli čomu musela navštíviť zubného lekára. „Spadla som na vnútornú lyžu. To bolo ešte v pohode, ale šúchala som sa do ďalšej brány. Vystrela som ruky pred seba, a nimi som následne narazila do tváre a do zubov. Bolo tam trochu krvi, ale všetko je v poriadku,“ opísala pre športový portál svoje nešťastné zranenie.

Domov
Zdieľať
Diskusia