Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. februára 2021, 20:12
Čas čítania 1:27
Adam Novosad

Bratislava chce odkúpiť budovu, kde roky fungoval erotický salón v Sade Janka Kráľa. Plánuje v ňom občerstvenie aj podujatia

NEWS BRATISLAVA
Uložiť Uložené

V Sade Janka Kráľa na pobreží Dunaja stála roky budova, kde majiteľ prevádzkoval nočný klub s erotickým salónom.

V Sade Janka Kráľa na petržalskom pobreží Dunaja roky stojí budova, ktorá verejnosti neslúžila na rekreáciu, ale v nej sídlil erotický salón. Miesto, kde sa poskytovali sexuálne služby však nezapadalo do celkovej koncepcie parku. Situácia sa zmenila, keď salón svoje brány nadobro zatvoril.

Zanedbanú budovu chce teraz získať do svojho vlastníctva magistrát Bratislavy. V srdci Sadu Janka Kráľa by radi pokračovali v celkovej revitalizácii zelene aj miest, kde môžu Bratislavčania tráviť voľný čas.

 

Bratislava chce získať známu budovu v Sade Janka Kráľa Sad Janka Kráľa je jedinečný poklad v srdci nášho mesta. Okrem...

Posted by Matúš Vallo má rád Bratislavu on Wednesday, February 17, 2021

„Okrem toho, že v ňom komplexne ošetrujeme a obnovujeme dlhé roky zanedbávanú zeleň, mobiliár a osvetlenie, snažíme sa teraz pre Bratislavčanky a Bratislavčanov získať posledný objekt v areáli sadu, ktorý mestu zatiaľ nepatrí. Sme presvedčení, že kompletne celý sad má slúžiť na oddych a rekreáciu v prírodnom prostredí, preto aj táto budova by mala byť súčasťou uceleného konceptu obnovy,“ vysvetľuje primátor Matúš Vallo v statuse na Facebooku.

Domov
Zdieľať
Diskusia