Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. januára 2021, 14:49
Čas čítania 0:59
Daniel Mikolášik

Ak mu vyfajčila s cieľom zachrániť si život, nebol to orálny sex, ale znásilnenie, tvrdí známa novinárka o Soni z pumpy

NEWS POKUS O LÚPEŽ NA BRATISLAVSKEJ PUMPE
Uložiť Uložené

Reportérka Barbora Mareková sa na medializovaný prípad pozerá inou, no dôležitou optikou.

Soňa z benzínovej pumpy v Bratislave sa zo dňa na deň stala hviezdou internetu. Po medializovanej nepodarenej lúpeži z čerpacej stanice na Panónskej ceste v Petržalke, ktorej hlavnou aktérkou a hrdinkou sa stala práve 36-ročná Češka, sa na sociálnych sieťach objavili mnohé vtipné meme obrázky uťahujúce si z bizarnej situácie.

Soňa v noci z pondelka na utorok totiž na pumpe vlastným telom zadržala lupiča tým, že ho až do príchodu polície uspokojovala orálnym sexom. 

„Keď sa mi nedarilo otvoriť trezor, tak bol agresívny, dal mi facku a udrel ma. Tak som si proste dala dole tričko a skúsila som to, čo som skúsila. Pomohlo to,“ skonštatovala Soňa.

Odporúčané
Soňa, ktorá orálnym sexom zadržala lupiča na pumpe, policajtom povedala, nech si ho berú, lebo už viac nevládze Soňa, ktorá orálnym sexom zadržala lupiča na pumpe, policajtom povedala, nech si ho berú, lebo už viac nevládze 29. januára 2021, 7:52

Češka prežila obrovský strach a agresiu od páchateľa. Známa novinárka a reportérka spravodajstva televízie Markíza Barbora Mareková však v statuse na Facebooku tvrdí, že „označenie orálny sex je v tomto prípade úplne mimo.“ Soňa sa totiž podľa jej slov stala obeťou znásilnenia.

Domov
Zdieľať
Diskusia