Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. decembra 2020, 16:26
Čas čítania 0:36
Adam Novosad

Minister Andrej Doležal chce obnoviť lety z Veľkej Británie napriek zmutovanému koronavírusu. Už o to požiadal Dopravný úrad

NEWS VEĽKÁ BRITÁNIA
Uložiť Uložené

Ministerstvo sa pred rozhodnutím radilo s konzíliom odborníkov.

Slovensko od polnoci 22. decembra zakázalo letecké spojenie so Spojeným kráľovstvom, ale situácia sa vyvíja tak rýchlo, že už od stredajšej polnoci by mohli byť lety obnovené.

Minister dopravy a výstavby Andrej Doležal medzitým požiadal šéfa Dopravného úradu Pavla Hudáka, ktorý má tieto dopravné obmedzenia na starosti, aby boli lety z Veľkej Británie a Severného Írska opätovne obnovené, informuje Denník E.

Odporúčané
Vieme, čo všetko obsahuje vakcína proti koronavírusu od Pfizeru. Celé zloženie je verejne dostupné každému Vieme, čo všetko obsahuje vakcína proti koronavírusu od Pfizeru. Celé zloženie je verejne dostupné každému 23. decembra 2020, 14:14

V Spojenom kráľovstve majú v posledných týždňoch problém v boji so zmutovaným koronavírusom, ktorý prinútil tamojšiu vládu zaviesť lockdown vo viacerých regiónoch krajiny.

Domov
Zdieľať
Diskusia