Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. decembra 2020, 9:34
Čas čítania 1:02
Adam Novosad

18-ročná Američanka porušila kvôli frajerovi karanténu, tak dostala 4 mesiace v base natvrdo. Trest jej teraz o polovicu znížili

NEWS AMERIKA VÄZENIE
Uložiť Uložené

Mladá Skylar mala absolvovať dvojtýždňovú karanténu, namiesto toho z hotela odišla na tretí deň.

Mladá 18-ročná Američanka Skylar Mack sa koncom novembra vybrala na Kajmanské ostrovy, kde si chcela pozrieť, ako jej priateľ Vanjae Ramgeet bojuje v národnom šampionáte vodných skútrov. Jej plán mal iba jeden háčik, informuje The New York Times.

Po príchode na Kajmanské ostrovy musela stráviť 14 dní v karanténe vo svojej hotelovej izbe, ale ona od piatkového príletu počkala do nedele a s negatívnym testom sa vydala na pláž. Niekto si síce možno povie, že predsa mala negatívny test, ale pravidlá ostrovov jasne uvádzajú, že test musia pasažieri absolvovať až na 15. deň po úspešnom ukončení dvojtýždňovej karantény.

18-ročná Američanka porušila kvôli frajerovi karanténu, tak dostala 4 mesiace v base natvrdo. Trest jej teraz o polovicu znížili
Zdroj: Cayman MarlRoad

Mladá Američanka síce videla svojho priateľa súťažiť na vodných skútroch, ale odstránila si predtým inteligentný monitorovací náramok zo zápästia. Organizátori súťaže dostali o jej prítomnosti echo, zavolali políciu a Skylar Mack nakoniec odsúdili na štyri mesiace väzenia natvrdo, rovnako ako jej priateľa.

Jej rodina však tento trest nedokázala prijať. Zburcovala priateľov aj známych a spoločnými silami sa úrady na Kajmanských ostrovoch snažili presvedčiť, že Skylar je bezchybná občianka dodržiavajúca pravidlá, a tak je štvormesačný trest príliš prísny.

Domov
Zdieľať
Diskusia