Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. decembra 2020, 21:15
Čas čítania 0:42
Adam Novosad

Šéf UFC sa bojí, že z neho aj Conora McGregora urobím šašov, vyhlasuje Jake Paul. Ukázal potvrdenie o 50 miliónoch

NEWS CONOR MCGREGOR JAKE PAUL
Uložiť Uložené

Youtuber Jake Paul neprestáva usilovať o súboj s Conorom McGregorom.

Súboj Jakea Paula a Conora McGregora pomaly naberá na obrátkach. Írsky bojovník sa k lukratívnej ponuke stále nevyjadril, ale bulvárny portál TMZ zastihol známeho youtubera, keď pred nákupným centrom vystupoval zo svojho Lamborghini.

Jake Paul sa na dotieravé otázky reportéra rozhodol odpovedať, pretože verejnosť zaujíma, či má skutočne k dispozícii ponúkaných 50 miliónov dolárov.

Odporúčané
Zúfalý youtuber Jake Paul ponúka Conorovi McGregorovi 50 miliónov, keď sa s ním pobije. Vo videu ho hrubo dourážal Zúfalý youtuber Jake Paul ponúka Conorovi McGregorovi 50 miliónov, keď sa s ním pobije. Vo videu ho hrubo dourážal 15. decembra 2020, 16:09

Jake vyhlasuje, že Conor McGregor sa súboja v boxerskom ringu bojí rovnako ako šéf UFC Dana White. Vraj majú strach z toho, keby youtuber šťastnou náhodou trafil a knockoutoval Íra, a tak by z celého sveta MMA urobil šašov.

Keď ho reportér konfrontoval s kritikou, že sa zbytočne navážal do McGregorovej manželky, tak len skonštatoval, že aj Ír spravil to isté Khabibovi Nurmagomedovovi.

Aby svet videl, že Jake Paul sa s verejnosťou nezahráva, tak reportérovi rovno ukázal e-mail, ktorý vraj potvrdzuje, že má k dispozícii 50 miliónov dolárov.

V potvrdení od americkej Signature Bank sa píše, že neznámy investor, ktorý youtubera podporuje, týmito financiami v hotovosti skutočne disponuje. Paul vyhlasuje, aby sa nikto o peniaze nebál, pretože za ním stoja miliardári investujúci najmä do nehnuteľností.

Domov
Zdieľať
Diskusia