Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. decembra 2020, 17:02
Čas čítania 0:29
Viktor Kniš

Slovenská influencerka pózuje pred zhoreným vrakom auta svojej mamy. Drží sa za hlavu a ďakuje Bohu

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Influencerka Andrea zverejnila sériu fotografií zhoreného auta svojej mamy. Na prvej, ktorá sa zobrazuje divákom najviac, pózuje s hlavou v dlaniach.

Slovenka Andrea zverejnila na Instagrame sériu fotografií, v ktorých fanúšikom oznamuje smutnú správu. Jej mame zhorelo auto, a tak chcela verejne poďakovať, že sa jej nič nestalo. Spravila to však „influencerským“ spôsobom a ako titulnú fotku udalosti zvolila tú, na ktorej pózuje s hlavou v dlaniach.

Práve tá sa fanúšikom zobrazuje ako prvá, až následne je v zozname fotiek aj video, ako auto horí a následne jeho zničený vrak. 

Séria fotografií má nadpriemerný počet lajkov a veľa komentárov, v ktorých sledovatelia prejavili radosť z toho, že sa mame nič nestalo. 

Odporúčané
Slovenka Petrana zarába šepkaním, ktoré mnohí vnímajú ako sexuálne. Jej ASMR videá majú milióny videní (Rozhovor) Slovenka Petrana zarába šepkaním, ktoré mnohí vnímajú ako sexuálne. Jej ASMR videá majú milióny videní (Rozhovor) 13. decembra 2020, 14:38

Andrea Saky sa do povedomia dostala aj vďala slovenským youtuberom, sama zároveň tvorí na YouTube obsah o svojej osobe. Vo videách a v príspevkoch na Instagrame propaguje produkty a vysvetľuje, prečo si dala plastiku pŕs. 

Andrea Saky
Zdroj: Andreasaky
Domov
Zdieľať
Diskusia