Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. decembra 2020, 18:45
Čas čítania 1:17
Lukáš Čelka

Boris Kollár: Žiadnu zo sestričiek, ktoré sa o mňa starali, neprepustili

NEWS BORIS KOLLÁR
Uložiť Uložené

„Sestričky, ktoré ma ošetrovali, neprepustili a neboli im ani strhnuté žiadne prémie, ubezpečoval som sa o tom pri mojom odchode z nemocnice,“ tvrdí Kollár.

Ešte ráno sme ťa informovali, že po kauze s Borisom Kollárom v Nemocnici sv. Michala, prepustia dve zamestnankyne. Vyjadrenie k tejto téme už poskytol aj Boris Kollár, ten však všetko odmieta.

Boris Kollár na svojom facebooku zverejnil krátke video, v ktorom tvrdí, že informácie o prepúšťaní zamestnancov v Nemocnici sv. Michala kvôli jeho osobe sú výmysly a hoaxy.

„Sestričky, ktoré ma ošetrovali, neprepustili a neboli im ani strhnuté žiadne prémie, ubezpečoval som sa o tom pri mojom odchode z nemocnice,“ povedal Boris Kollár v úvode videa.

Odporúčané
Odvolali šéfku vrchnej sestry, ktorá mala konflikt s Borisom Kollárom. Nemocnica má aj iný problém Odvolali šéfku vrchnej sestry, ktorá mala konflikt s Borisom Kollárom. Nemocnica má aj iný problém 8. decembra 2020, 14:53

Ďalej tvrdí, že odchádza námestníčka pre opatrovateľstvo, nie sestra. Daná námestníčka pritom vraj tiež odchádza z iného dôvodu a nie kvôli nemu. „Zo strany pána riaditeľa bola vyslovená strata dôvery a neboli jej ponúknuté žiadne adekvátne náhradné pracovné miesta, tak podala výpoveď,“ tvrdí Kollár. 

Podľa jeho slov sa s danou námestníčkou v rámci ošetrovania ani nestretol a nemá voči nej žiadnu antipatiu ani averziu. „Zistil som si o nej, že sa jednalo o veľmi pracovitú ženu, ktorá tam pracovala niekoľko desiatok rokov a dokonca bola ocenená za obetavú prácu,“ dodal Kollár.

Boris Kollár v závere videa načrtol, že môže dokonca ísť o snahu riaditeľa nemocnice urobiť vlastné personálne zmeny na úkor jeho osoby. „Pevne verím, že za tým nie sú nejaké snahy pána riaditeľa v rámci tohto celého si urobiť svoje vlastné personálne zmeny a v tomto prípade, dá sa povedať, že na úkor mojej osoby. To by ma veľmi mrzelo. Ak je to tak, chcel by som poprosiť, aby pán riaditeľ prehodnotil svoje rozhodnutie,“  dodal Kollár na záver.

Odstúpenie Borisa Kollára žiada aj europoslankyňa Ďuriš Nicholsonová

Europoslankyňa na svojom facebooku zverejnila status, v ktorom uviedla, že Boris Kollár by mal podať demsiu. „Keby som bola na mieste papaláša Borisa Kollara, ktorý nechal vyhodiť zamestnankyne nemocnice, ktoré sa “nedostatočne úctivo” správali k jeho dámskym nočným návštevám a pozriem si pribeh matky, ktorú 73 dni nepustili k maličkej dcére, podala by som OKAMŽITE DEMISIU. A presne to by mal predseda NRSR urobiť,“ stálo v príspevku.

Odporúčané
Ďuriš Nicholsonová: Boris Kollár by mal odstúpiť Ďuriš Nicholsonová: Boris Kollár by mal odstúpiť 11. decembra 2020, 17:27
Domov
Zdieľať
Diskusia