Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. decembra 2020, 8:00
Čas čítania 1:13
Jakub Paulík

Pre kauzu s Borisom Kollárom končí ďalšia zamestnankyňa

NEWS BORIS KOLLÁR
Uložiť Uložené

V nemocnici skončí námestníčka pre ošetrovateľstvo aj vedúca sestra.

Po kauze s Borisom Kollárom v Nemocnici sv. Michala prepustia dve zamestnankyne. K námestníčke pre ošetrovateľstvo, o ktorej sme ťa už informovali, sa pridáva aj vedúca sestra, informuje PLUS JEDEN DEŇ.  Ich pracovná zmluva s nemocnicou má skončiť koncom tohto roka.

Takzvanú „čajovú aféru“ spustil konflikt s priateľkami Borisa Kollára, ktoré údajne chodili v nemocnici bez rúška a narušovali priestory zamestnancov. Problém sa mal vyostriť potom, ako vraj jedna zo sestier nepriniesla Kollárovi dve hodiny čaj. Personálu sa mala zastať námestíčka pre ošetrovateľstvo  Mária Idešičová, ktorá na to však doplatí vyhodením.

Odporúčané
Mal kontakty s mafiánmi, v rozhlasovej šou Fun rádia o sexe vystupoval ako odborný asistent Chlipnička. Kto je Boris Kollár? Mal kontakty s mafiánmi, v rozhlasovej šou Fun rádia o sexe vystupoval ako odborný asistent Chlipnička. Kto je Boris Kollár? 24. júna 2020, 14:16

Bola som osobne upovedomená Generálnym riaditeľom, že som sklamala jeho dôveru, keďže som sa podľa jeho názoru nemala postaviť na stranu sestier. V danej situácii bolo Generálnym riaditeľom nástojčivo požadované, aby som ako námestníčka bezvýhradne stála na jeho strane a nie na strane podriadených sestier.

Domov
Zdieľať
Diskusia