Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. decembra 2020, 17:27
Čas čítania 0:28
Viktor Kniš

Ďuriš Nicholsonová: Boris Kollár by mal odstúpiť

NEWS BORIS KOLLÁR
Uložiť Uložené

Europoslankyňa za stranu SaS vyzvala Borisa Kollára, aby podal demisiu.

Europoslankyňa za koaličnú stranu Sloboda a Solidarita vyzvala Borisa Kollára, aby odstúpil. Na sociálnej sieti spomína kauzy predsedu parlamentu z nemocnice sv. Michala, ktoré vyústili až do odstúpenia dvoch zdravotných sestier majúcich hospitalizáciu Kollára na zodpovednosti.

Odporúčané
Pre kauzu s Borisom Kollárom končí ďalšia zamestnankyňa Pre kauzu s Borisom Kollárom končí ďalšia zamestnankyňa 11. decembra 2020, 8:00

„Keby som bola na mieste papaláša Borisa Kollara, ktorý nechal vyhodiť zamestnankyne nemocnice, ktoré sa “nedostatočne úctivo” správali k jeho dámskym nočným návštevám a pozriem si pribeh matky, ktorú 73 dni nepustili k maličkej dcére, podala by som OKAMŽITE DEMISIU. A presne to by mal predseda NRSR urobiť,“ napísala Ďuriš Nicholsonová. 

Po kauze s Borisom Kollárom vojenská nemocnica prepustila už dve zamestnankyne. K námestníčke pre ošetrovateľstvo sa pridala aj vedúca sestra, informuje PLUS JEDEN DEŇ.  Ich pracovná zmluva s nemocnicou má skončiť koncom tohto roka.

 

Domov
Zdieľať
Diskusia